Prima pagină » Cultural » Mama Geta, după declarațiile controversate pe care le-a făcut despre Culiță! „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere”

Mama Geta, după declarațiile controversate pe care le-a făcut despre Culiță! „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere”

03 iun. 2024, 11:02,
B, , h, , în Cultural

Scandalul din familia Sterp continuă, iar mama Geta face noi declarații controversate despre Culiță și logodnica sa.

Mama Geta, cunoscută pentru transparența sa, nu ezită niciodată să-și exprime opiniile. Recent, într-o apariție televizată, a făcut declarații controversate despre fiul ei, Culiță, stârnind nemulțumirea logodnicei artistului.

Scandalul declanșat online a determinat-o pe Mama Geta să clarifice situația dintre ea și logodnica fiului ei mai mare.

Ce spune mama Geta după declarațiile controversate pe care le-a făcut despre Culiță

Mama Geta a făcut declarații despre fiii săi, Iancu și Culiță, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vorbind despre fidelitatea lui Iancu, ea a preferat să nu se pronunțe cu certitudine în privința lui Culiță, stârnind nemulțumirea logodnicei acestuia. Acum, mama Geta a decis să clarifice situația și să vorbească despre relația sa cu blondina.

„Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor.

În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus. Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță.

Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag.

Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu! (n. red.: spune extrem de ironică) Vai, nu putem nici trăi acuma!

Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct! ”, a mărturisit mama Geta pentru  Fanatik.ro.

Ce spune logodnica lui Culiță despre declarațiile controversate ale soacrei sale

Urmare a declarațiilor controversate făcute de soacra sa, logodnica lui Culiță a ales să își exprime sentimentele pe platformele online, abordând tensiunile existente între ea și mama Geta.

„De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum mai suport și nu dau drumul la adevăr și lista continuă.

Ei bine, cred că în toții anii ăștia am demonstrat ce fel de educație am și ce om sunt, dar probabil că acum se vede asta și în felul în care îl educ eu pe Milan.

Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva. Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale.”, a explicat partenera de viață a artistului.

Mama Geta a făcut recent alte declarații controversate, iar situația din familia Sterp pare a fi departe de a se liniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *