Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea Live pe Facebook, în timpul tragediei

Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea Live pe Facebook, în timpul tragediei

12 aug. 2021, 09:03
Bianca Rebegea, în National

Detalii incredibile au ieșit la iveală, după ce doi copii au decedat, căzând de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploiești. Se pare că mama gemenilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanțelor, însă transmisiunea se oprește, după ce, la scurt timp, cineva bate cu putere în uşa apartamentului.

Miercuri seara, 11 august, mama celor doi copii a fost dusă la spital, fiind în stare de șoc.

Tragedie fără margini! Doi copii au murit, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploiești. Mama lor făcea Live pe Facebook

Doi gemeni, un băiat și o fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești.

ISU Parhova a precizat că polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă. Cei doi copii sunt asistați medical de către echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova”, se arată în comunicat.

Din primele informații, se pare că micuţii se jucau într-o cameră a apartamentului, în timp ce mama lor făcea curat. Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar, potrivit observatorulph.ro. În ciuda manevrelor de resuscitare, victimele au fost declarate decedate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

În urmă cu două luni, un copil a căzut de la etajul al șaselea al unui bloc din Capitală. Din fericire acesta a supraviețuit

Un copil a căzut, joi, 17 iunie a.c., de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital.

„Astăzi, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru stabilirea situaţiei de drept”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Un copil de 1 an și opt luni a căzut de la balcon. Mama lui a sărit să îl salveze

La finalul lunii iunie a acestui an, un copil din județul Bacău s-a lovit la cap după ce a căzut de la balcon, iar mama sa s-a rănit încercând să-l salveze. Pentru copil a fost chemat elicopterul SMURD, iar victima a fost transportată la un spital din Iași.

„Ȋntr-un moment de neatenţie, copilul a căzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clădiri din vecinătate iar mama s-a aruncat după el să ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad. Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stării de cunoştinţă, iar mama un traumatism de gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iași”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *