Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama Deliei, detalii inedite despre ginere. Ce a spus aceasta despre Răzvan Munteanu

Mama Deliei, detalii inedite despre ginere. Ce a spus aceasta despre Răzvan Munteanu

23 dec. 2022, 06:57,
BZI.ro, în Radio

Mama Deliei, Gina Matache, a dat recent anumite detalii depre primul său ginere, Răzvan Munteanu, care este căsătorit cu fiica sa din 2012. Femeia este foarte mulțumită de soțul fiicei sale și spune că acesta este foarte grijuliu cu artista, implicându-se foarte mult în cariera ei. În ceea ce privește problemele de sănătate per care le are, Gina Matache se consideră foarte norocoasă deoarece a avut parte de ajutorul celor două fiice.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se bucură de un succes răsunător, iar cariera sa este în plină ascensiune. Dincolo de un talent și un stil personal aparte, artista are și susținători pe măsură, iar cel mai important este soțul ei, Răzvan Munteanu, care îi este și manager. Cei doi s-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului, și s-au căsătorit în anul 2012.

Mama Deliei, detalii inedite despre ginere

Jurata de la „iUmor” și „X Factor” are pe listă nenumărate spectacole și proiecte, iar pentru a face față cu succes, aceasta se bucură de o echipă pe măsură. Delia postează adesea imagini din timpul turneelor sale, fiind surprinsă de foarte multe ori pe drumuri spre concerte, alături de trupă și soțul ei. Răzvan Munteanu este un susținător important pentru ea, iar cei doi au dovedit de-a lungul anilor că formează o echipă de invidiat atât în viața reală, cât și în viața profesională.

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani și s-au căsătorit în 2012, sărbătorind anul acesta „nunta de tinichea”. Gina Matache a vorbit și despre frumoasa relație dintre Delia și soțul ei, dezvăluind unele detalii inedite.

„Delia a fost lângă noi și operațiile pe afară, ea le-a susținut și nu ne lasă. În continuare ne face abonamente pe la clinicile private și ne sună să ne întrebe dacă am fost. Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile. E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află. Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult”, a mai declarat Gina Matache la Antena Stars.

Gina Matache, mândră de fiicele ei

Gina Matache, mama Deliei, a vorbit recent și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Aceasta a dezvăluit că se poate considera norocoasă deoarece a avut parte de ajutorul celor două fiice ale sale.

„Noroc cu Delia care ne «ia de păr» și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul. Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua. Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fim toți, de când sunt copiii suntem toți”, a mai precizat mama Deliei pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *