Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct

Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct

01 aug. 2024, 21:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Insula Iubirii le testează limitele Cristinei Rotaru și soțului ei, Andrei Rotaru! Cei doi sunt puși zilnic în fața unor situații neașteptate și toate sunt privite de acasă de familiile lor! Iată cum l-a pus la punct soacra lui Andrei Rotaru pe concurent, după aciunile lui de până acum din emisiune!

Așadar, acțiunile lor de la Insula Iubirii sunt decisive în ceea ce îi privește. Până acum, Andrei Rotaru a dat curs sentimentelor sale și s-a apropiat de ispita Diandra.

Soacra lui Andrei Rotaru i-a transmis un mesaj tranșant

Cristina Rotaru a privit cu dezamăgire imaginile cu soțul ei în compania ispitei, iar scenele în care au fost surprinși a adus multă dezamăgire în sufletul ei. Nu doar ea simte acest lucru, ci mama Cristinei Rotaru, care încearcă să o apere cu orice preț.

Femeia a transmis un mesaj acid la adresa lui Andrei Rotaru, oferindu-i o lecție în urma acțiunilor sale. Mama Cristinei Rotaru este foarte dezamăgită de faptul că ginerele ei s-a apropiat de ispita Diandra și nu a ezitat să exprime acest lucru pe rețelele de socializare.

„Oameni buni, în ce etică a vieții sau conduită etică, se scrie sau subscrie, că trebuie să-ți trăiești fericirea lângă prima femeie pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta de 10 ani unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat de mult? Ea, soția ta, îți dă valoarea, tu în curând, fără ea, ești nulă”, a scris pe Facebook mama Cristinei Rotaru.

Andrei Rotaru a recunoscut că o place pe ispita Diandra

Andrei Rotaru a recunoscut la Insula Iubirii că o place pe ispita Diandra! De atunci, cei doi au fost surprinși unul alături de celălalt din ce în ce mai des. De asemenea, concurentul a fost filmat în timp ce o săruta pe ispită! Rămâne de văzut cum va evolua interacțiunea dintre cei doi pe parcursul sezonului 8!

„M-a surprins și modul în care a făcut-o. A fost și interesant cum a făcut-o. I-am continuat jocul, după a mai scris – Te vreau! Mi-a zis să nu trag concluzii și că să nu interpretez că mă vrea într-un mod în care orice bărbat m-ar dori. Am scris și eu în palmă și încerca să descifreze ce scria în palmă – Am / Ai noroc, asta e ceva ce ne leagă pe noi, conexiunea noastră. Suntem norocoși că ne-am găsit aici, să poți rezona la nivel profund cu un om”, a declarat ispita Diandra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *