Prima pagină » Cancan » Mama Cristinei de la „Insula Iubirii”, mesaj dur la adresa lui Andrei. „Vreau să-mi salvez copilul!”

Mama Cristinei de la „Insula Iubirii”, mesaj dur la adresa lui Andrei. „Vreau să-mi salvez copilul!”

07 aug. 2024, 14:15,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mama Cristinei de la „Insula Iubirii” au confirmat zvonurile potrivit cărora Andrei și fiica sa și-au spus adio. Este oficial, Cristina și Andrei au divorțat imediat după participarea la „Insula Iubirii”. Cei doi nu mai sunt împreună, după ce Andrei a cedat ispitei reprezentate de Diandra. Tânăra l-a sedus, iar concurentul a uitat că era căsătorit de 10 ani cu altă femeie.

Comportamentul lui nu a fost deloc pe placul soacrei, care a intervenit ferm și a transmis un mesaj dur la adresa lui. Nu mai vrea să audă niciodată de fostul ginere.

Mama Cristinei de la „Insula Iubirii”, mesaj dur la adresa lui Andrei

Mama Cristinei a confirmat divorțul dintre fiica ei și fostul ginere, declarând că nu mai vrea să audă de el. Ea a solicitat ajutorul unor specialiști pentru a o sprijini pe Cristina, care suferă foarte mult după despărțirea de bărbatul cu care și-a petrecut ultimii 10 ani din viață.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, va iubesc cu inima, va respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru pentru familia mea nu va exista in veci. Amin. Sunt datoare ca mamă să vă spun că da, au divorțat după „Insula iubirii”.

Dar că fata mea este și manipulată de fostul soț, e nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător, nu-l acuz, îi sugerez examen de specialitate în domeniul sănătății. Mi-a distrus viața, copilului meu, pur și credincios cu obsesii.

Fata mea nu i-a greșit 10 ani cu o privire. Ajutați-mi fata, oameni cu pregătirea psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și permit în veci. Amin așa ceva. Iertare”, a scris mama Cristinei, pe rețelele de socializare.

Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii”, transformată total de intervențiile estetice

De-a lungul celor zece ani care au trecut de la debutul lor în emisiunea matrimonială, Cristina și Andrei au evoluat semnificativ. Imaginile de atunci îi prezintă pe cei doi într-o lumină complet diferită față de cum arată astăzi. Tinerii și entuziaști la începutul relației lor, au fost criticați inițial de unii telespectatori, dar au reușit să treacă peste toate obstacolele, investind constant în relația lor .

În 2014, când au participat la „Mireasa pentru fiul meu”, Andrei și Cristina erau doi tineri entuziaști, în căutarea sufletului pereche. Imaginile din acea perioadă îi arată într-o lumină diferită, cu trăsături mai tinerești și mai puțin definite.

Cei doi concurenţi de la „Insula Iubirii” au devenit mai maturi, iar pasiunea lor pentru sport și un stil de viață sănătos este evidentă. Andrei, care a fost mereu un fan al fitness-ului, a dezvoltat o musculatură impresionantă, în timp ce Cristina şi-a tonifiat vizibil corpul.

Mama Cristinei, de la Insula Iubirii, a confirmat recent zvonurile potrivit cărora relația celor doi concurenți a ajuns la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *