Prima pagină » National » Mama copilului care a căzut de la etaj, apel dramatic pe rețelele de socializare: Nu îmi mai cereți să mă omor
Mama copilului care a căzut de la etaj, apel dramatic pe rețelele de socializare: Nu îmi mai cereți să mă omor

Mama copilului care a căzut de la etaj, apel dramatic pe rețelele de socializare: Nu îmi mai cereți să mă omor

11 feb. 2022, 14:22,
în National

Mama copilului în vârstă de 2 ani care a căzut de la etajul trei al unui bloc din Botoșani lansează un apel disperat pe reţelele de socializare. Femeia menţionează faptul că incidentul nu a avut loc pentru că stătea pe reţelele de socializare și că îi roagă pe internauţi să nu îi mai ceară să se omoare.

Femeia povestește faptul că neglijența a fost de partea unei femei care făcea curățenie în casă și care a lăsat geamul deschis. Aceasta menționează faptul că geamurile locuinței au cheie pentru a fi evitate astfel de incidente.

 

Mama copilului care a căzut de la etaj, apel dramatic pe rețelele de socializare

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, mama copilului din Botoșani care a căzut de la etajul trei al unui bloc le cere internauţilor să fie mai îngăduitori şi să nu îi mai ceară să se omoară. Femeia le spune faptul că nu este vina ei pentru tragedie mai ales în contextul în care geamul a fost lăsat deschis de către o femeie care face curățenie în casă. Aceasta consideră că este inuman ceea ce presa scrie:

”Vă rog să̆ fiți umani în ceea ce scrieți voi presa și oamenii care îmi doriți să̆ mă̆ omor și voi oameni care nu șţiţ̦i. Sunt mamă, o mamă̆ care am avut grijă̆ de copilul meu în orice clipă̆, am chei la geamuri, am stat de el oricând.

O clipă̆ de câteva secunde de neglijență, nu a mea, că eu numai am apucat să̆ intru în bucătărie să̆ iau geanta că eram pregăţiţ̦i să̆ plecăm afară la joacă̆, a unei femei ce face cură̆țenie și a lăsat geamul deschis.

O clipă̆ când a dispărut din spatele meu! Sunt mamăăă! Nu mai scrieți tâmpenii că nu mă̆ scărpinam ….sau stăteam pe Facebook. Opriţi-vă̆ și fiți umani că avem nevoie să̆ luptăm pentru copilul nostru. Vă rog opriţi-vă̆ că e inuman și nu mai pot. Rugați-vă̆ pentru copilul meu și lăsați-mă̆ să̆ îmi duc lupta”, este mesajul disperat al femeii.

Cum s-a întâmplat tragedia din Botoșani unde un copil a căzut de la etajul unui bloc

Confom autorităților din judeţul Botoșani, tragedia a avut loc în momentul în care mama copilului care a căzut de la etajul unui bloc făcea curățenie împreună cu o femeie. Geamul la camera băiatului era deschis, minorul urcându-se pe un corp de mobilă și a împins plasa de protecție.

„Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime”, susțin pompierii de la ISU Botoşani.

În aceste momente copilul se află internat la Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Botoșani unde se află în Terapie Intensivă.

 

Tot mai multe incidente în care sunt implicați minorii

În aceste momente sunt, la nivel de Iași, mai mulți copii internați din cauza unor neglijențe sau violențe făcute de adulți. De exemplu, o fetiță în vârstă de 7 ani a fost izbită din plin în Vaslui în momentul în care, fiind alături de propria bunică, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Pe imaginile video se poate vedea faptul că bunica ar fi insistat ca fata să treacă în momentul acela. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția pacientului.

Un alt caz tragic care, din nefericire, s-a soldat cu decesul bebelușului s-a produs în urmă cu câteva zile. Un copil în vârstă de doi ani a ajuns în stare gravă la Iași după ce a fost bătut de ambii părinți. Copilul se afla conectat la aparate, fiind în moarte cerebrală, iar din păcate medicii au declarat decesul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *