Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama Biancăi Pop rupe tăcerea! Ce spune femeia, după ce fiica ei a acuzat-o că a internat-o cu forța la Psihiatrie

Mama Biancăi Pop rupe tăcerea! Ce spune femeia, după ce fiica ei a acuzat-o că a internat-o cu forța la Psihiatrie

17 mai 2022, 18:59,
în Cancan ultimă oră

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a fost internată de mama ei la spital și pare să fi ajuns într-o stare destul de gravă din punct de vedere psihic. Tânăra s-a filmat în timp ce își acuză mama și fratele, dar totodată lansează amenințări la adresa unor persoane. Nu în ultimul rând, ea se plânge de abuzurile la care ar fi fost supusă.

Videoclipurile postate de Bianca Pop, în care își acuză familia că a internat-o la Psihiatrie, au ajuns virale pe rețelele de socializare. La scurt timp, mama brunetei a făcut și primele declarații, pentru a lămuri întreaga situație.

Mama Biancăi Pop: „Ea are o depresie”

Mama Biancăi Pop a făcut primele mărturisiri la TV, după ce fiica ei a declarat că a fost agresată de familie și internată cu forța într-un spital de psihiatrie. Femeia a spus că Bianca Pop nu a fost agresată, ci a ajuns acolo din cauza consumului de substanțe interzise.

„N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat Poliția și Salvarea, că altfel nu o puteam duce, ca să o detoxific. Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie”, a declarat mama Biancăi Pop, în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Pop, acuzații grave la adresa familiei sale

Ipostaza în care Bianca Pop s-a afișat pe rețelele de socializare i-a cutremurat pe internauți. Fosta ispită a publicat imagini și filmulețe din salonul unei clinici de psihiatrie unde, spune ea, a fost internată forțat.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau.Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit Poliția și Poliția m-a dus la nebuni(…). La nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit.”, a spus Bianca Pop, pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *