Prima pagină » Cancan » Mama Biancăi Drăgușanu și-a dat fostul soț în judecată. Au trecut 26 de ani de la divorțul lor

Mama Biancăi Drăgușanu și-a dat fostul soț în judecată. Au trecut 26 de ani de la divorțul lor

02 apr. 2024, 10:16,
în Cancan

Cu toate că au trecut 26 de ani de la divorț, Madi, mama Biancăi Drăgușanu, și-a dat fostul soț în judecată pentru o problemă nerezolvată. Procesul intentat de mama vedetei ar avea ca obiect împărțirea unor bunuri care le-au aparținut amândurora. Odată cu despărțirea părinților, Bianca a rămas în grija tatălui, iar sora ei, Oana, a fost crescută de mamă.

Bianca Drăgușanu și sora ei erau adolescente atunci când părinții lor au decis să se despartă. Părinții lor au pus capăt căsniciei în 1995, însă divorțul s-a pronunțat trei ani mai târziu, în 1998. Cu toate că mama vedetei a cerut atunci custodia fiicei sale celebre, instanța a stabilit ca fosta soție a lui Victor Slav să rămână în grija tatălui, iar sora ei, Oana, în grija mamei.

Mama Biancăi Drăgușanu și-a dat fostul soț în judecată

Madi Drăgușanu l-a dat în judecată pe tatăl Biancăi, la 26 de ani de la divorț. Astfel, părinții blondinei sunt din nou în proces, pentru că, se pare, încă mai au lucruri de împărțit. Ei bine, și chiar la propriu, deoarece femeia a decis să redeschidă procesul pentru partaj.

În urmă cu câteva săptămâni, Madi, mama blondinei, l-a dat în judecată pe Radu Drăgușanu. Femeia a hotărât să-l acționeze pe bărbat în instanță după aproape trei decenii de la despărțire. Lucrurile păreau că se liniștiseră între părinții Biancăi Drăgușanu. Cei doi chiar au fost prezenți la nunta vedetei cu Victor Slav. Acum, însă, la 26 de ani de la divorț, se pare că situația a redevenit tensionată între mama și tatăl blondinei.

Madi, mama vedetei, l-a acționat în instanță pe fostul ei partener. Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată, obiectul dosarului este „îndreptare eroare materială lămurire dispozitiv – împărțire bunuri”. Mai exact, mama Biancăi Drăgușanu și-a dat în judecată fostul soț pentru a redeschide procesul de partaj. Dosarul se judecă la Hunedoara, iar prima înfățișare este programată pe 4 aprilie 2024.

Adolescență cu multe lipsuri pentru Bianca Drăgușanu

Deși acum are tot ce și-ar putea dori, Bianca Drăgușanu nu a avut o viață la fel de ușoară dintotdeauna. Vedeta a recunoscut că a avut o adolescență cu multe lipsuri, după divorțul părinților săi, atunci când a locuit cu tatăl ei.

„Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi. Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe.

Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig”, spunea Bianca Drăgușanu, în urmă cu mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *