Prima pagină » Cancan » Mama Biancăi Drăgușanu este supărată pe Dan Capatos. Care este motivul

Mama Biancăi Drăgușanu este supărată pe Dan Capatos. Care este motivul

07 aug. 2024, 12:24,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mama Biancăi Drăgușanu este supărată pe Dan Capatos deși cu ani în urma aveau o relație normală. Bianca Drăgușanu a intrat în lumea showbiz-ului acum mai bine de 10 ani. Prima ei apariție pe micile ecrane a fost în emisiunea „Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde a fost invitată pentru a discuta despre problemele ei sentimentale.

De atunci, a devenit o personalitate bine cunoscută în cercurile mondene, luând parte la numeroase emisiuni și evenimente, și având mereu o prezență constantă în atenția publicului.

De ce este mama Biancăi Drăgușanu este supărată pe Dan Capatos

În calitate de persoană publică, Bianca Drăgușanu nu se lasă afectată de criticile ce i se aduc, dar situația se schimbă atunci când este vorba despre familia ei. Ea descrie mama sa ca fiind o femeie puternică, însă recunoaște că aceasta suferă profund din cauza articolelor care o prezintă într-o lumină negativă. Mama ei ar fi dezamăgită de atitudinea lui Dan Capatos, care, de-a lungul timpului, a avut mai multe dispute cu Bianca Drăgușanu. Între 2012 și 2014, cei doi au fost colegi în emisiunea „Un show păcătos”.

„Mama e o femeie foarte puternică. Pe cât de puternică e, pe atât de sensibilă e. Oamenii puternici plâng mai des. E foarte afectată, are și ea o vârstă. Ea e afectată, de exemplu, de atitudinea lui Capatos, care mi-e vecin și pe care îl iubea foarte mult. Ține la el și crede, pentru că suntem vecini, că e o conexiune între noi. Ei…nu e’, a povestit Bianca Drăgușanu în podcastul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu menționează că mama ei, care are puțin peste 60 de ani, se simte bine și este în formă. Vedeta alege să nu dezvăluie problemele familiale, deoarece este o persoană optimistă și consideră că totul este reglementat de destin.

„Nu mai mai e ca la 20 de ani, are puțin peste 60, dar e ok. Încercăm să fim bine. Și dacă n-ar fi, nu ți-aș spune că nu e, pentru că mie nu îmi place drama și victimizarea. Dacă dramatizezi, atragi dramă. De ce să atrag lucrurile astea? Ok, nu e situația tocmai roz, dar o să fie. Sunt omul care vede partea plină a paharului’, a adăugat vedeta.

De ce a ales să nu se expună în perioada în care a fost însărcinată

Fosta prezentatoare TV a explicat și de ce a ales să nu se expună în perioada în care a fost însărcinată, acesta fiind motivul pentru care au apărut zvonuri că nu ar fi fost gravidă.

„Am avut, dar am avut câteva luni, nu m-am pozat, că eu sunt altfel, eu sunt diferită. Eu am fost o gravidă normală, doar că nu am exagerat cu expunerea gravideniei, pentru că fiecare femeie e frumoasă în felul ei și se expune cum crede ea. Eu nu am stat să mă pozez cu ditamai burtoiul prin reviste, că mie nu mi se pare nici sexy, nici frumos. Mi se pare că nu voiam să fiu atacată energetic, nu voiam să atrag… Eu am fost o gravidă atipică și, pentru că am fost o gravidă atipică, toată lumea s-a grăbit să spună că eu nu sunt gravidă. Ei, ce să vezi? Chiar am fost! Și chiar am avut o ditamai cezariana și am făcut un ditamai copilul care seamăna doar cu ta-su, și de-asta chiar mi-e ciudă”, a încheiat Bianca râzând.

Mama Biancăi Drăgușanu este supărată pe Dan Capatos și se declară dezamăgită de atitudinea prezentatorului pe care a avut-o de-a lungul timpului față fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *