Prima pagină » Radio » Mama Anei Baniciu a divorțat după doar patru ani de mariaj. Artista este devastată după pierderea femeii ce i-a dat viață

Mama Anei Baniciu a divorțat după doar patru ani de mariaj. Artista este devastată după pierderea femeii ce i-a dat viață

11 aug. 2022, 14:30, 3 ,
BZI.ro, în Radio

Mama Anei Baniciu s-a stins din viață în urmă cu câteva luni. Aceasta a fost o actriță talentată ce a dorit să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Artista a fost căsătorită cu Mircea Baniciu timp de patru ani, însă relația lor nu a funcționat.

Cântăreața a fost devastată după pierderea suferită. Vedeta a anunțat tragedia printr-o postare pe pagina sa de Instagram. 

Mama Anei Baniciu a divorțat de Mircea Baniciu după patru ani 

Diana Gheorghian, mama Anei Baniciu s-a stins din viață în urmă cu câteva luni. Aceasta a fost o actriță foarte talentată, fiica sa moștenind de la ea toate atuurile. Cu toate că Ana și Mircea Baniciu sunt mereu în lumina reflectoarelor, vedeta a fost mai rezervată și nu a dorit să se expună la fel de mult. Povestea de viață a Dianei Gheorghian este una foarte interesantă, fiind singura soție a cântărețului. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani. Din păcate nu s-au mai înțeles și au decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult de atât, bărbatul nu a dorit să-și mai unească destinul cu o altă femeie. 

„După anii ’88 -’89, după una dintre despărțirile mele cele mai ciudate, aceea de fosta mea soție, n-am prea mai acceptat sau dorit o relație stabilă, așezată, cu casă, cu copii, cu neamuri, cu socri, cu rude. Mi-a fost chiar teamă. Între timp, începuse să-mi placă degringolada în care trăiam și în care încercăm să iau cât mai mult de la viață. Dar, încet, încet, mi-am revenit”, a declarat Mircea Baniciu.

Ulterior, artistul cunoscut-o pe Alina Nemeș ce i-a dăruit un copil. Totodată, și Diana Gheorghian și- a continuat viața. Aceasta s-a îndrăgostit din nou și a format o familie alături de Mircea Tofan. Cei doi au împreună o fată, Sasa. 

Ana Baniciu este devastată după pierderea femeii ce i-a dăruit viață

Cântăreața a trecut prin clipe devastatoare când mama sa s-a stins din viață chiar în brațele sale. Vedeta a publicat un text pe Instagram prin care își lua adio de la femeia ce i-a dat viață. Alături de mesajul sfâșietor, aceasta a adăugat și o poză împreună cu Diana Gheorghian. Ana Baniciu a precizat faptul că starea de sănătate a actriței s-a degradat treptat. 

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat sa spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

Mama Anei Baniciu s-a stins din viață la doar 61 ani, când era în puterea vârstei. Artista nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a femeii. Aceasta a precizat doar că s-a degradat în timp.

Comentarii
  • Diana,Gherghișan,nu,este,mama Anei,baniciu.

  • Nu înțeleg nimic din acest text ! A murit Diana Ghiorghian sau nu ? De ce folosiți cuvinte și idei alambicate, menite sa sucească mințile oamenilor ! Halal știre și text !

  • Actrita Diana Gheorghian va actiona cotidianul in judecata pentru raspandirea de stiri false si defaimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *