Prima pagină » National » Mama Alexandrei Ivanov este îngenuncheată de durere. Femeia a făcut mărturisiri cutremurătoare

Mama Alexandrei Ivanov este îngenuncheată de durere. Femeia a făcut mărturisiri cutremurătoare

30 aug. 2023, 12:31,
în National

Mama Alexandrei Ivanov a făcut dezvăluiri despre ultima noapte a fiicei sale. La vârsta de 25 de ani, tânăra a murit într-un spital din Botoșani.

Femeia, aflându-se în a 13-a săptămână de sarcină, a fost adusă de urgență la un spital din cauza durerilor severe. După examinarse, medicii au constatat că dezvoltarea sarcinii s-a oprit și a fost necesară o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta fătul.

Mama Alexandrei este îngenuncheată de durere – Dezvăluiri despre ultima noapte a fiicei sale

Chiar dacă informațiile medicale indicau o intervenție chirurgicală pentru ziua următoare, Alexandra a insistat ca personalul medical să o opereze în aceeași seară, din cauza durerilor intense. Recent, familia Alexandrei a fost convocată pentru audieri, iar după ce au ieșit din Secția de Poliție. din Botoșani, tatăl tinerei a făcut declarații emoționante despre modul în care a aflat despre tragedie și despre momentul respectiv.

„Am vorbit cu Alexandra ultima oară seara, nu prevedea nimic că așa ceva se va întâmpla. Era o seară normală. Am plecat să o duc pe soție la spital, că era în tură de noapte.

Am rămas acasă cu cele mici să ne jucăm. Nu am mai sunat-o și eu, ca să o las în pace, să nu încurc. Dimineața, soția mi-a spus: «Vino, repede, să mergem la maternitate. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav. Cât am tras mașina, într-un minut m-a sunat”, a declarat bărbatul, potrivit monitorulbt.ro.

Mama Alexandrei Ivanov a oferit cu ultimele ei puteri câteva declarații cutremurătoare

Femeia, având experiență ca asistentă medicală, a recunoscut că a avut încredere excesivă în sistemul medical. Chiar și atunci când fiica să transmită mesaje despre starea ei precară, ea a continuat să o susțină și să o încurajeze, fiind convins că cineva va interveni pentru o problemă de sănătate ale tinerei.

„De la acel mesaj (ultimul – nu am aer, nota red.) nu am mai putut să…atunci, abia atunci, deci eu am avut încredere în colegele mele, în sistem. Dacă așa puteam să mă duc. Și eu eram de gardă. Puteam să mă duc peste medic, dar am zis că nu îndrăznesc. Noi pentru asta lucrăm, pentru asta muncim. Ca să ajutăm oamenii. Eu nicio clipă nu m-am gândit că nu o să intervină.

Dar după ce am primit mesajul nu am aer, nu mi-a mai răspuns la telefon absolut nimeni, atunci am alergat la Maternitate. Și îmi pare rău acum, bine, regretele sunt târzii, puteam să mă duc peste ea, mă duceam acolo, lăsam serviciul, nu știu, găseam pe cineva să îmi țină locul.(…) Nu m-am gândit nicio clipă, și eu sunt asistentă, bine eu lucrez cu copiii, dar toți sunt ființe și nu m-am gândit nicio clipă când mi-a zis: mama, ajută-mă. I-am zis: avem încredere că o să vină la tine. Am dat mesaje la toate asistentele șefe cu care colaboram, toate m-au asigurat, trebuie să vină medicul, trebuie să vină să-și facă datoria”, a declarat mama Alexandrei Ivanov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *