Prima pagină » Local » Mamă a 5 copii, condamnată la Iași! A urcat la volan fără a avea permis și a comis un accident rutier (Exclusiv)
Mamă a 5 copii, condamnată la Iași! A urcat la volan fără a avea permis și a comis un accident rutier (Exclusiv)

Mamă a 5 copii, condamnată la Iași! A urcat la volan fără a avea permis și a comis un accident rutier (Exclusiv)

07 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O femeie, mamă a 5 copii, a fost condamnată la Iași. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Ștefania Dohoreanu la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Totul a ieșit la iveală după ce ieșeanca a fost implicată într-un accident cu pagube materiale

Mamă a 5 copii, condamnată la Iași! Femeia a urcat la volan fără a avea permis și a comis un accident rutier. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Ștefania Dohoreanu la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

„Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul uneia dintre entităţile subordonate Consiliului Local Iaşi sau Primăriei Iaşi”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar, în care o ieșeancă a fost prinsă „în ofsaid” de polițiști pe străzile din județ.

Mamă a 5 copii, condamnată la Iași: a urcat la volan fără permis

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșencei a început pe 7 iulie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de conducerea unui vehicul fără permis.

„Pe data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 12:00, inculpata a condus autoturismul marca Volkswagen, iar, la intersecția cu strada Dealul Zorilor, a provocat un accident de circulaţie cu pagube materiale, fără a deţine permis pentru vreo categorie de vehicule”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ștefania Dohoreanu ar fi comis un accident rutier

Astfel, ieșeanca Ștefania Dohoreanu ar fi comis un accident rutier. Pe 20 octombrie 2019, în jurul orei 14:00, la sediul Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, au mers 3 șoferi, care au declarat că au fost implicaţi într-un accident de circulaţie cu pagube materiale.

„Cu ocazia verificării declaraţiilor şi a actelor fiecărui conducător auto, s-a constatat că persoana care a condus autoturismul marca Volkswagen, respectiv inculpata, a menţionat că nu are permis”, au adăugat oamenii legii.

Din spusele martorilor, femeia ar fi fost de acord să meargă cu mașina împreună cu un vecin, fost instructor auto, care să o învețe să șofeze. La un moment dat, ea ar fi urcat la volan, dar ar fi oprit brusc vehiculul și, astfel, s-ar fi produs impactul. La audieri, ieșeanca Ștefania Dohoreanu a recunoscut comiterea faptei. Acum, rămâne de văzut dacă mama a 5 copii, condamnată la Iași, va contesta sau nu sentința emisă recent de magistrații din cadrul Judecătoriei în cazul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *