Prima pagină » Cancan ultimă oră » „Maluma de România” a înnebunit internetul! Mario Fresh și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

„Maluma de România” a înnebunit internetul! Mario Fresh și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

04 aug. 2022, 19:35,
în Cancan ultimă oră

Mario Fresh și-a surprins fanii și de această dată. Artistul și-a schimbat culoarea părului, iar susținătorii acestuia au fost surpinși când au văzut cu cine seamănă.

Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi și a fost un împătimit al schimbărilor de look, având de-a lungul timpului diferite tunsori. De data aceasta, artistul a optat pentru o culoare nouă a părului și le-a cerut fanilor părerea despre alegerea făcută.

„Aștept părerea în comentarii”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Ce părere au avut fanii artistului despre noua schimbare de look

Mulți dintre fanii lui Mario au fost încântați de schimbare și l-au comparat cu Maluma și Justin Bieber, spunându-i că îi stă foarte bine.„Maluma baby”, „Mi se zice Mario, Maluma de România”, „Ce semeni aici cu Justin Bieber”, „Superbă noua schimbare”, au spus fanii artistului în comentarii.

Pe lângă cei care l-au lăudat pe Mario, au fost și câteva guri rele care i-au spus că îi stătea mai bine cu părul natural.

„Dacă e pentru un rol, e ok dacă nu, sincer mergi pe natural”, „Hmmm, ești frumos oricum te-ai face….dar prefer parul tau natural”, „Te face prea bătrân culoarea asta la păr, mai bine natural”, au spus cei care nu sunt încântați de noua schimbare a artistului.

Mario Fresh, pact de despărțire cu Alexia Eram

Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexia Eram. Totodată, Mario Fresh a dezvăluit că el și iubita sa au făcut un pact în cazul în care ar urma să se despartă. Însă a dat asigurări că nu iau în calcul acest aspect în acest moment.

„Nu am avut momente grele, suntem doi «puști» cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă… Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.r. – iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Mario Fresh pentru Impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024