Prima pagină » International » Maluma a ajuns de urgență pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu artistul columbian

Maluma a ajuns de urgență pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu artistul columbian

03 sept. 2022, 16:40,
în International

Maluma și-a băgat fanii în sperieți seara trecută atunci când a anunțat pe rețelele de socializare că intră de urgență în operație. Artistul columbian a fost nevoit să își rezolve problemele de sănătate, iar fanii au stat fost îngrijorați. Acum, el a venit și cu explicații și a spus care a fost motivul pentru care s-a operat.

Maluma este cunoscut și apreciat în toată lumea. Are fani în toate colțurile Pământului, iar fanii stau mereu cu ochii pe el. Aseară, artistul columbian a anunțat pe rețelele de socializare că intră de urgență într-o operație, fără să dea mai multe detalii. După câteva ore de tensiune, acesta a revenit și cu explicația.

Maluma, operat de urgență

Maluma este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește mereu cu fanii momente din viața lui. Ei bine, de data aceasta el a postat un mesaj, alături de o fotografie de pe patul de spital, în care anunța că va intra în operație. Dacă până acum nu s-a știu nimic despre starea lui de sănătatea, artistul a revenit cu vești.

În anul 2019 Maluma a suferit o operație la genunchi din cauza unei rupturi de ligament datorată efortului fizic în exces. Acum, artistul a povestit că deși a avut șuruburi biodegradabile, unul dintre ele s-a desprins și așa au început să vină durerile. El spune că nu putea nici să meargă bine, motiv pentru care a decis că trebuie să se opereze din nou la genunchi pentru a rezolva problema.

‘’Ideea este că prima operație pe care am făcut-o la genunchi a fost în urmă cu 2 ani. Mi-au pus șuruburi biodegradabile numai că, unul dintre ele, mi s-a desprins și a început să mă doară tare. Nici măcar nu puteam să îndoi genunchiul, nu puteam să merg bine. Cred că am ajuns, din nou, la operație din cauza activității fizice intense. Dar, din fericire, datorită medicilor sunt bine, operația a fost un succes. Ar trebui să iau experiența asta ca pe un mesaj, poate, să iau lucrurile mai ușor, să fac puțină ordine în viață și să am răbdare. Acum urmează recuperarea, concertele vor continua. O să când oricum, și cu piciorul așa, oricum, oriunde’’, a explicat Maluma pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *