Prima pagină » Cancan » Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars: ”Un nou drum mă așteaptă”

Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars: ”Un nou drum mă așteaptă”

03 nov. 2020, 14:37,
în Cancan

Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars. Prezentatoarea TV a decis că este timpul să facă o schimbare la nivel profesional. Vedeta a mulțumit întregii echipe pentru susținere.

Una dintre cele mai iubite figuri ale Antenelor, Majda Aboulumosha, a decis să se despartă de postul tv la care lucra și la care, timp de doi ani, a fost prezentatoare a unei emisiuni care s-a bucurat de succes.

Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars

După ce și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor, Majda Aboulumosha a decis să continue cu schimbările, motiv pentru care, în urmă cu puțîn timp, și-a anunțat demisia de la Antena Stars.

”Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țîn să vă anunț că am încheiat un nou capitol! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape. Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită!

Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a  multor oameni (cameramani, makeup artiști, doamnele  care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele). (…) Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire”, a spus Majda Aboulumosha în momentul în care și-a anunțat demisia.

Potrivit wowbiz, Majda Aboulumosha a decis să se despartă de proiectul la care a fost parte în ultimii doi ani pentru a se concentra mai mult pe viața personală și afacerile pe care le derula în paralel, banii încasați că prezentatoare Tv nefiind, în fapt, o sumă atât de mare încât să își petreacă, așa cum i se cerea, prea multe ore în redacție.

Majda Aboulumosha s-a operat recent

Pentru Majda Aboulumosha, anul 2020 a fost unul pe care nu-l va uita niciodată. Fosta actriță din „Regina” și „Iubire și onoare” a avut un an plin pe toate planurile. Bruneta și-a făcut o operație la sâni, a renunțat la colaborarea cu Antena Stars și se ocupă, în continuare, de afacerea ei cu prăjituri.

Într-un interviu, Majda a vorbit despre operația de la sâni și cum i-a afectat afacerea.

„M-am operat în urmă cu 2 săptămâni și mă simt foarte bine. Eu m-am simțit bine încă după a 2-a zi, am ales o clinică din Turcia, în care am mare încredere, atât în ea cât și în Ensar Duman (n.r. reprezentantul clinii în România). Momentan nu am voie să fac efort, încă o lună de acum înainte și recunosc că îmi e foarte greu, eu fiind o persoană foarte activă. A trebuit să pun și laboratorul cu prăjituri un pic pe pauză, având în vedere că îmi e un pic mai greu să le fac acum. Dar tot fac, mai puțîn, dar fac (zâmbește).”, a declarat frumoasa brunetă.

Majda Aboulumosha se iubește cu fostul lui Laurette

După șase ani de relație și trei de căsătorie, între Majda și rapper-ul J. Yolo au decis să divorțeze, chiar dacă, și acum, cei doi se înțeleg bine și sunt legați de fetița lor, Jaqueline.

Majda Aboulumosha a vut o relație de șase ani, din care trei de căsătorie, cu rapper-ul J. Yolo. Aceștia au ajuns la divorț și în ciuda acestui aspect cei doi se înțeleg bine și sunt legați de fetiță lor.

După divorț, Majda, foarte discretă, a început o relație cu Mihai, fostul soț al celebrei Laurette, cei doi preferând, și acum, să își trăiască iubirea departe de atenția publicului larg.

„Totul s-a întâmplat de la sine. Mereu spune că «tu ai fost de mult în viață mea, dar a trebuit ceva timp să ne întâlnim». A fost chimie la întâlnirea noastră. El m-a abordat, trebuia să cumpăr ceva de la el, a durat ceva”, a dezvăluit Majda Aboulumosha despre actualul ei partener de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *