Prima pagină » Cancan » Majda a reușit să slăbească 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat

Majda a reușit să slăbească 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat

21 dec. 2021, 14:25,
în Cancan

Majda nu a ținut neapărat o dietă de slăbire, ci a decis să-și schimbe total stilul alimentar și să elimine toate alimentele care ei îi faceau rău. Cel mai mult, în trecut, Majda a cântărit 89 de kilograme.

După ce a slăbit, prezentatoarea a oscilat între „56 și jumătate și 58 de kilograme’. Recent, vedeta tv a vorbit și despre plecarea de la Pro TV.

Majda a reușit să slăbească 30 de kilograme

Vedeta a eliminat din alimentație tot ce i-ar putea readuce kilogramele pierdute cu greu și astfel a reușit să nu se îngrașe după ce a încheiat dieta.

„Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.

Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum”, a declarat Majda Aboulumosha.

La 19 ani avea 90 de kilograme

La vârsta de 19 ani Majda avea peste 90 de kilograme. A reușit să slăbească 23 de kilograme pentru un rol.

 “Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pecare nici măcar nu le conștientizam”, a povestit Majda ulterior.

“O cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa. Și uite așa, la începutul serialului, pierdusem 23 de kilograme”, a mai povestit Majda.

În urmă cu câțiva ani, Majda a mai avut un moment când s-a îngrășat 10 kilograme în câteva luni.

Cu multă muncă și cu o dietă drastică, ea a reușit să ajungă din nou la greutatea ideală. Practic, la intrarea în concursul Survivor România 2021, Majda era oarecum obișnuită să îndure foamea, spre deosebire de majoritatea colegilor pentru care șocul lipsei de alimentație s-a resimțit cu putere.

Cu ce dietă a reușit Majda să slăbească

Majda  a dezvăluit dieta pe care a ținut-o pentru a ajunge într-o formă fizică bună. Ea este bazată pe alimente neprocesată, iar la bază are salate și iaurt natural.

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton’, a povestit Majda pe contul ei de socializare despre modul în care a slăbit.

“Eu am consumat foarte multă salată, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult.

Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate”, mărturisea Majda anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *