Prima pagină » Eveniment-Social » Mâine, vor fi publicate rezultatele de la examenul de Titularizare 2024. La nivelul județului Iași, au susținut proba scrisă peste 2.000 de candidați
Mâine, vor fi publicate rezultatele de la examenul de Titularizare 2024. La nivelul județului Iași, au susținut proba scrisă peste 2.000 de candidați

Mâine, vor fi publicate rezultatele de la examenul de Titularizare 2024. La nivelul județului Iași, au susținut proba scrisă peste 2.000 de candidați

22 iul. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Marți, 23 iulie 2024, vor fi publicate rezultatele inițiale de la examenul de Titularizare 2024. Pentru acest concurs, la nivelul județului Iași, s-au înscris 2.185 de candidați, iar la proba scrisă au fost prezenți 2.084 de candidați.

Marți, vor fi publicate rezultatele de la examenul de Titularizare 2024

Miercuri, 17 iulie 2024, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2024.

Pentru acest concurs, la nivelul județului Iași, s-au înscris 2.185 de candidați, dintre care 446 provin din promoția curentă. Din cei 2.185 de înscriși, 2.084 au susținut inspecția la clasă și au putut participa la proba scrisă.

În cele cinci centre de examen organizate în județul Iași, s-au prezentat 1.822 de candidaţi (87,42 la sută) din cele 2.084 de cadre didactice care puteau susține proba scrisă. 86 dintre aceștia s-au retras din motive personale sau medicale, iar în centrele organizate la Iași, un candidat a fost eliminat din examen.

Lucrările scrise vor fi evaluate digitalizat în centre constituite la nivel național pe discipline. Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul dedicat. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 31 iulie.

Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minim nota 7

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1-6 august.

Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitori, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție. La nivelul județului Iași, sunt disponibile 2.687 de locuri, dintre care 244 pe perioadă nedeterminată și 2.443 pe perioadă determinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *