Prima pagină » Titlurile zilei »  „Măicuțul” de la Moinești a divulgat secretul! Iată cum a ajuns Bobi unul dintre cei mai talentați cerșetori din România: „Când iau hainele acestea pe mine, lumea începe să-mi dea bani”

 „Măicuțul” de la Moinești a divulgat secretul! Iată cum a ajuns Bobi unul dintre cei mai talentați cerșetori din România: „Când iau hainele acestea pe mine, lumea începe să-mi dea bani”

29 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Bobi, bărbatul măicuță, a explicat într-un videoclip metoda prin care face mii de lei, fiind printre cei mai talentați cerșetori din România. Bărbatul a fost depistat de polițiștii din mai multe orașe din țară

Bobi de la Moinești este cunoscut în toată România, deoarece se îmbracă în măicuță și cerșește pe străzile marilor orașe din țară. Doar că până acum a fost prins de polițiști de multe ori și a adunat zeci de amenzi. Deși strânge mulți bani, nu a plătit nicio sancțiune.

„Măicuțul” Bobi este printre cei mai talentați cerșetori din România

Bobi Istvan este un bărbat de 37 de ani, din Moinești, județul Bacău. Acesta se îmbracă în haine monahale și cerșește pe străzi. Într-un videoclip postat de cineva pe platforma TikTok transmite cum reușește să stârnească mila oamenilor. Bărbatul își schimbă vocea ca să pară feminină și cere bani în scopuri caritabile, însă totul este o înșelătorie. Polițiștii din Iași l-au depistat pe Bobi pe 13 iunie, pe bulevardul Ștefan cel Mare și l-au amendat cu 500 de lei. Însă acesta nu plătește nicio amendă și deja a strâns multe, deoarece a fost descoperit de mai multe ori în Satu Mare, Brașov, București, Constanța, Bacău și Galați.

„Daca iau hainele astea pe mine, iau 10 lei, 20 de lei de la cineva, am făcut și 5.000 de lei. Polițiștii te găsesc pe calculator că ești suspect. Nu am plătit niciuna (n.r. – amenzi), păi, ce fac dacă plătesc 2, 3, 4 amenzi, nu mai rămân cu nimic. Am multe amenzi pentru cerșetorie, doar nu dau în cap nimănui. Mereu am hainele de măicuță la mine. Dacă nu aș avea hainele acestea, nu aș putea trăi. Dacă te duci la cerșit așa, îmbrăcat normal, te scuipă omul când te vede”, povestea Bobi într-un videoclip pe platforma TikTok.

Și-a făcut singur îmbrăcămintea

Acesta își cumpără materiale textile de la magazine și își face haine de măicuță. Toată lumea îl cunoaște, însă mai sunt și oameni care nu-și dau seama și îi oferă sume de bani.

„În civil nu ai să vezi un leu de la un domn sau de la o doamnă, îți zic că să te duci la muncă, că ești bun de muncă. Te mai și bate lumea, așa, cu hainele nu am treabă. Le cumpăr de la magazine materialele și după îmi fac haine de măicuță”, mai spunea Bobi într-un videoclip.

Bobi, bărbatul măicuță, a primit zeci de amenzi de la polițiștii din mai multe orașe, însă până acum nu a plătit niciuna și nici nu a renunțat la cerșetorie.

Comentarii
  • Asta e barbatul taicuta, nu maicuta 🙂

  • Asta înseamnă când organismele, statului sunt inexistente. Acest băiat este bolnav…el ar trebui internat într-un centru de specialitate… Oamenii ăștia trebuie ajutați,însă,din păcate în Romania nu există condiții…acele centre sunt lagăre de exterminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *