Prima pagină » National » Maia Sandu, creația manipulatorie a lui George Soroş, pregătește controlul total prin Justiție! Republica Moldova, la un pas de colaps și dezastru economic – FOTO

Maia Sandu, creația manipulatorie a lui George Soroş, pregătește controlul total prin Justiție! Republica Moldova, la un pas de colaps și dezastru economic – FOTO

21 feb. 2023, 12:48, 2 ,
în National

Maia Sandu, produsul ”perfect” și care răspunde la comanda directă a lui George Soroș! Aceasta a adus Republica Moldova în haos total și are în plan un control al cetățenilor prin instituții de ”forță”! În spatele ei se află antiromânul Kalman Mitzei, ”unealta” lui George Soroș în Europa de Est. În acest context, la finele săptămânii trecute (duminică, 19 februarie 2023), câteva mii de persoane s-au adunat în centrul Chişinăului, unde în faţa Parlamentului a fost un amplu protest organizat de Mişcarea pentru Popor

Actualul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu este produsul ”perfect” al lui George Soroș și răspunde direct la comanda acestuia! Ea a reușit marea ”performanță” de a băga micul stat în haos total și are în plan un control al cetățenilor prin instituții de ”forță” (Justiție, Procuratură, Poliție)! În spatele ei se află antiromânul Kalman Mitzei, ”unealta” lui George Soroș în Europa de Est. În acest context, la finele săptămânii trecute (duminică, 19 februarie 2023), câteva mii de persoane s-au adunat în centrul Chişinăului, unde în faţa Parlamentului a fost organizat un protest organizat de Mişcarea pentru Popor. Mai mult, oficialii de la Kremlin (Federația Rusă) au anunțat că Republica Moldova este dusă spre un proces de destabilizare totală pe fondul declarațiilor aiuritoare și lipsite de logică a Maiei Sandu, simplu ”executant” al planului bine ticluit de George Soroș!

Maia Sandu, creația directă și manipulatorie a lui Geoege Soroş, pregătește controlul total prin Justiție!

Cu un guvern, format dintr-o rețea clientelară și de familie, Maia Sandu se pregătește să controleze populația (după modelul George Soroș), orchestrând un ”război al moldovenilor contra moldovenilor”, au ajutorul instituțiilor de forță, aplicat și în România sau Coreea de Sud! Sandu este parte directă din rețeaua mondială de control a lui Soroș, anume o părticică perfectă a acestuia. Ea încearcă să acopere eşecul total al administrației Republicii Moldova și că, în toate sondajele, este în cădere liberă atunci când vine vorba de încredere sau intenție de vot.

Maia Sandu este un produs tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soroş. A intrat după absolvirea studiilor în Ministerul Economiei de la Chişinău unde a ajuns directoare generală, pe timpul guvernării comuniste, trecând şi pe la reprezentanţa din Chişinău a Băncii Mondiale. Între timp Maia Sandu a fost recrutată de Reţeaua Soroş şi a ajuns până la poziţia de membru al Senatului Fundaţiei Soroş-Moldova. Protejată a Occidentului, Republica Moldova a devenit ”o colonie” a Vestului (care dictează politicile în țările mici), existând doar marionete obediente gata să îndeplinească ordinele Bruxellesului și Washingtonului.

Disperată, Maia Sandu aduce acuzații halucinate! A anunțat că Moscova ar ”orchestra” o lovitură de stat în Republica Moldova

Disperată, Maia Sandu aduce acuzații halucinate! A anunțat că Moscova ar ”orchestra” o lovitură de stat în Republica Moldova. În fapt, surse din zona serviciilor secrete arată că Ucraina vrea să ocupe Transnistria şi de aceea au inventat povestea cu lovitura de stat la Chișinău. Astfel, MI6 (serviciul secret extern din Marea Britanie) ar organiza o ”farsă” ca să îi ofere Maiei Sandu justificarea de a permite armatei ucrainiene să ocupe Transnistria și să pună mâna taman pe depozitul ex-sovietic (aflat în zona Cobasna și unde se află 20.000 de tone de arme și muniții).

În acest context, Kievul ar avea muniție sovietică pentru cel puțin încă 16 luni de război. Occidentul nu mai este capabil să sprijine cu așa ceva, depozitele fiind goale. În conferinţa de la Munchen, preşedintele Maia Sandu a raportat că Rusia duce deja un război hibrid împotriva Republicii Moldova şi cere sisteme de apărare antiaeriană de la NATO. Pe acest fond, reiese faptul că ultimii ani au fost din ce în ce mai grei pentru cetățenii Republicii Moldova, iar iluziile vândute de Sandu nu au fost decât praf în ochi respectiv un plan cinic soroșist de a controla zona și a o transforma într-o mică colonie pentru a-i utiliza resursele. Firesc ar fi ca moldovenii să vadă dincolo de minciunile clicii conduse de Maia Sandu și la alegerile de anul acesta să-și aleagă lideri care să le protejeze interesele naționale și nu pe cei care-și doresc să-i expolieze. Este problema moldovenilor dacă acceptă conceptul de ”părinte 1 și părinte 2” respectiv căsătoriile între persoanele de același sex. Realitatea arată că Maia Sandu, creația manipulatorie a Reţelei Soroş, pregătește controlul total prin Justiție iar Republica Moldova este la un pas de colaps și dezastru economic.

Comentarii
  • Cel mai obedient sef de stat al ocultei mondiale(Soros &co).Implementeaza in Moldova tot ce i se ordona fara sa clipesca!Ne iau prin invaluire si de la est si de la vest!

  • Maia Sandu este doar păpușa americanilor (ambasadei SUA la Chișinău) și a tuturor din spatele acestora, Soros fiind doar agentul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *