Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu „ bunica” lui Mircea Bravo. Tanti Lenuța, actriță desăvârșită la 73 de ani

Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu „ bunica” lui Mircea Bravo. Tanti Lenuța, actriță desăvârșită la 73 de ani

20 mai 2022, 19:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Celebra Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, s-au întâlnit în avion. Cele două s-au întâlnit întâmplător în avion, în timp ce veneau dinspre Cluj.

Întâmplarea a fost imortalizată, iar actrița Maia Morgenstern a postat pe contul de socializare două imagini memorabile alături de „bunica” lui Mircea Bravo. Femeia, la vârstă de 73 de ani este vedetă și o interpretează pe bunica vloggerului Mircea Bravo în videoclipurile de pe platforma YouTube.

Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu Tanti Lenuța

Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni au avut o întâlnire impozantă, în avion, pe drumul de întoarcere de la Cluj. Celebra și îndrăgita actriță Maia Morgenstern și „bunica” vloggerului Mircea Bravo au călătorit împreună și au imortalizat momentul, fiind publicate ulterior pe rețelele de socializare. Când Tanti Lenuța din Chinteni a zărit-o pe marea actriță, care a jucat în pelicula „Patimile lui Christos”, nu a putut să nu intre în vorbă cu ea.

„No, iacătă-ne dară! De la Cluj!
Cu Taromu!
Vezi-ne! Mândre suntem! Faine, așe-i?!?
Bine-i?! Bine, da!!!”, este mesajul scris de Maia Morgenstern.

Cine este Tanti Lenuța

Toata lumea a auzit de Tanti Lenuta din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar ce nu cunosc multe persoane este ca ea nu este bunica biologică a lui Mircea Bravo! Tanti Lenuta a cochetat deseori cu televiziunea, cu mult inainte ca haiosul vlogger să devină cunoscut pe YouTube.
Tanti Lenuta a devenit cunoscuta odata cu aparitiile in videoclipurile lui Mircea Bravo, dar putini sunt cei care stiu ca ea a debutat alături de babuțele din Chinteni, în 2014, pe postul TV „Look TV”, la Cluj.

Tanti Lenuța a devenit celebră pe internet

În cadrul unui podcast, Mircea Bravo a vorbit despre celebrul personaj „Bunica” alături de care apare în poate cele mai vizualizate filmuleţe create de el.

„Tanti Lenuța este un personaj foarte interesant şi foarte plăcut. Ea mai apărut în videoclipuri de muzică populară, a mai avut chiar o emisiunea la televizor înaintea noastră. Ea cu mama ei aveau o rubrică la televiziunea Look TV din Cluj, unde erau doua băbuţe care vorbeau despre poker sau despre machiaj. Era super funny contradicţia asta dintre personaj şi despre ce discutau”, a povestit Mircea Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *