Prima pagină » Cancan » Maia Morgenstern a trecut la munca de jos! Îmbrăcată sport, marea actriță a pozat incendiar cu mătura

Maia Morgenstern a trecut la munca de jos! Îmbrăcată sport, marea actriță a pozat incendiar cu mătura

13 sept. 2024, 14:40,
în Cancan

Actrița Maia Morgenstern a trecut la munca de jos și le-a arătat fanilor că se descurcă de minune la activitățile casnice. Aceasta a prezentat mai multe instantanee, brobabil cele mai amuzante pe care le-a publicat până acum. Totodată, zilele trecute a avut loc premiera filmului „Ca fetele”, în care joacă Maia Morgenstern.

Marea actriță Maia Morgenstern este extrem de activă și la 62 de ani! Nu e prezentă doar pe scenă sau în reclame, ci e plină de vitalitate în viața de zi cu zi. Ca tot omul, și ea are o casă de întreținut și recent ne-a arătat câteva ipostaze domestice, de casnică activă, potrivit LPF.

Maia Morgenstern a trecut la munca de jos

Vedeta din „Balanța”, ca să numim doar una dintre marile producții în care a participat, a arătat că nu se pricepe doar la teatru și film, ci și la treburile casnice. Pe care le face cu mare-mare tragere de inimă.

Ce-a rezultat a încântat internauții, pentru că Maia a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii și filmulețe incendiare, în care face curățenie cu sârg prin casă.

Freacă podele, scutură covoare, dă cu mătura sau cu aspiratorul, ba chiar se și pozează asemeni trupei Queen, în piesa „I want to break free”. Sunt, probabil, cele mai amuzante instantanee pe care actrița le-a publicat până acum.

Da, se folosește și de actorie, talentul ei, dar mimica ei, postura, chiar costumația – un maiou roșu și pantaloni de trening, papuci și mănuși de cauciuc asortate – fac un tablou cum rar îți e dat să vezi. Mai ales când e vorba de sobra Maia Morgenstern.

Ultimul film în care joacă, tocmai a avut premiera

În această perioadă actrița e foarte prezentă pe rețelele de socializare, pentru că recent a avut premiera filmul „Ca fetele”, în care joacă. Acolo, Maia are un rol intens, frumos, după cum chiar ea a dezvăluit pentru Click!.

Și pe platoul de filmare s-a distrat copios, mai cu seamă cu colegul ei Marian Râlea.

„Rolul meu este intens, foarte aproape de ce se poate întâmpla în viață fiecăruia dintre noi. E un personaj foarte viu și foarte adevărat. Sunt foarte curioasă să văd filmul!”, a povestit Maia Morgenstern.

Filmul „Ca fetele” a avut avanpremiera de gală pe 4 septembrie. Actorii Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Alina Eremia, Tiberiu Ioana, Emil Rengle, Cătălin Cățoiu, Cezar Ouatu, Luis Gabriel, Adi Gheo, Carmen Manea, Ilie Gâlea, Bella Santiago au fost prezenți la eveniment alături de echipa de producție și au vorbit despre aventura care aduce împreună și vindecă în moduri neașteptate destinele a șapte personaje aflate în căutarea iubirii și a acceptării de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
13 septembrie 2024
13 septembrie 2024