Prima pagină » Local » Mai mulți profesori care trebuiau să susțină examenul de Titularizare nu au fost primiți în sala de examen! Revoltați, au așteptat în fața porții – EXCLUSIV, FOTO

Mai mulți profesori care trebuiau să susțină examenul de Titularizare nu au fost primiți în sala de examen! Revoltați, au așteptat în fața porții – EXCLUSIV, FOTO

12 iul. 2023, 10:03,
BZI.ro, în Local

12 cadre didactice venite din Pașcani au rămas în fața Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Iași, deși trebuiau să susțină examenul de Titularizare 2023.

Trenul Iași-Pașcanu a avut întârziere de aproape 90 de minute, astfel că aceştia au ajuns la centrul de examen cu puțin peste ora 08:00, când profesorii trebuiau să fie deja în sală.

”Alți colegi de la alte centre care s-au aflat în aceeași situație, au venit cu același tren, dar repartizați la alt centru, au putut fi primiți? Am întârziat 3 minute, cât am înconjurat și liceul ca să văd pe unde e intrarea. Plicurile cu subiecte se deschid la 09:00, puteam intra fără probleme. Suntem dezamăgiți, nu o să se reprogrameze examenul pentru câțiva > care au întârziat. Nu se iau bani de la bugetul statului”, a declarat prof. Raluca Apostol.

Comentarii
  • Nu va mai lăudați cu exclusiv ca alte ziare au dat cu mult înaintea voastră. Penibililor.

  • Voi astia din Pashkanistan treziti -va si voi dimineața.Dormiti pana la 9.00 si vreti sa fiti in sala de examen tot atunci ?
    Ca de putorile de corigenti care reclama nonstop profii ce sa mai spunem?
    Ca nu calca pe la scoala?
    Năravuri locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *