Prima pagină » Local » Mai mulți indivizi au ajuns după gratii după ce au comis mai multe furturi
Mai mulți indivizi au ajuns după gratii după ce au comis mai multe furturi

Mai mulți indivizi au ajuns după gratii după ce au comis mai multe furturi

02 iun. 2021, 02:00,
Dragos Savin în Local

Polițiștii au intrat pe fir după ce au primit sesizări din partea cetățenilor. Într-un timp extrem de scurt, oamenii legii au reușit să-i prindă, iar acum au de dat explicații în fața legii

Mai mulți indivizi au ajuns în spatele gratiilor. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat și condus la cercetări un bărbat, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Din cercetări a rezultat faptul că acesta i-ar fi smuls unei femei lănțișorul de la gât, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuiește, prejudiciul cauzat fiind de 850 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Pe 31 mai 2021, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Tot polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat și condus la cercetări un bărbat și două femei, bănuiți de comiterea de infracțiuni de furt din buzunare. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că doi dintre aceștia ar fi profitat de neatenția unui bărbat care s-ar fi aflat în apropierea unui bancomat și i-ar fi sustras din buzunar 1.000 de lei. De asemenea, cele trei persoane ar fi sustras telefonul mobil din buzunarul gecii unei femei, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din municipiul Iași. Cele două femei cercetate au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

A condus, deși nu avea permis, o mașină plină cu bunuri furate

Trei indivizi au ajuns după gratii după ce au furat mai multe bunuri. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au identificat un bărbat de 36 de ani, bănuit de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și un bărbat de 41 de ani, bănuit de furt calificat și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 22 spre 23 aprilie 2021, aceștia ar fi sustras mai multe bunuri (o betonieră, o centrală electrică, trei rotopercutoare, un flex, un mai-compactor), dintr-un imobil aflat în reabilitare, situat în comuna Erbiceni.

De asemenea, în aceeași noapte, bărbatul de 41 de ani i-ar fi încredințat autoturismul său bărbatului de 36 de ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși ar fi cunoscut că are anulat dreptul de a conduce, iar acesta din urmă ar fi condus autoturismul pe drumurile publice, având anulat dreptul de a conduce. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 20 mai 2021, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`