Prima pagină » Local » Mai mulți ieșeni s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute. Șoferii au fost prinși în neregulă pe drumurile din județ, chiar dacă este decretată stare de urgență
Mai mulți ieșeni s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute. Șoferii au fost prinși în neregulă pe drumurile din județ, chiar dacă este decretată stare de urgență

Mai mulți ieșeni s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute. Șoferii au fost prinși în neregulă pe drumurile din județ, chiar dacă este decretată stare de urgență

04 mai 2020, 04:00,
Dragos Savin în Local

Agenții din cadrul Secției VII de Poliție Rurală Târgu Frumos efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un bărbat de 38 de ani, din comuna Bălțați, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o casetă de gaz. În urma impactului nu au rezultat victime omenești.
În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Iași a avut loc un accident. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bucium, ar fi acroșat un autobuz, condus de un bărbat de 51 de ani. În urma impactului nu au rezultat victime omenești.
Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar în cazul bărbatului de 64 de ani a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Șoferi „de conjunctură”, cercetați penal

Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.
Potrivit polițiștilor, un tânăr de 24 de ani, din comuna Lungani, ar fi condus un autoturism pe DJ 207A, în comuna Sinești, fără a avea permis.

De asemenea, agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au oprit, pentru control, în comuna Mogoșești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Iași.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce. Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *