Mai multe vagoane încărcate cu kerosen au deraiat în județul Suceava. Trenul se îndrepta spre Ucraina

28 sept. 2022, 18:20 _____ Vizualizări
BZI.ro, în National

Un incident deosebit de periculos s-a petrecut în Suceava, asta după ce mai multe vagoane încărcate cu kerosen au deraiat, în apropiere de granița cu Ucraina.

Incidentul s-a produs la Dornești, în zona de manevre. Aici, din cauza liniilor vechi și a traficului foarte încărcat din ultima perioadă, s-a ajuns la această situație în care un tren încărcat cu kerosen a deraiat.

Fiecare vagon era încărcat cu aproximativ 60 de tone de kerosen

Traversele au cedat, au cedat șuruburile și a cedat și linia de cale ferată. Iar acest tren s-a dus pur și simplu pe o parte.

Fiecare vagon era încărcat cu aproximativ 60 de tone de kerosen și se îndrepta spre Ucraina.

La fața locului au intervenit echipe de la ISU care asigură zona alături de cei de la departamentul chimic care încearcă să prevină orice situație neplăcută care ar putea să apară.

Cert este că vor va mai dura cel puțin încă 6-7 ore până când aceste vagoane-cisternă vor fi golite și traficul în zonă va fi reluat spre Ucraina.

O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un tren

Reamintim că în municipiul Iași a avut loc un accident feroviar mortal. O femeie a fost lovită de trenul care circula pe direcția Vaslui – Iași și din păcate, și-a pierdut viața. La fața locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de primă intervenție și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii de Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că trenul Vaslui-Iași a surprins și accidentat mortal o femeie, care nu s-ar fi asigurat la traversarea căii ferate. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru identificarea femeii. Ora sesizării este 21.30”, au transmis autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *