Prima pagină » Local » Mai multe străzi din municipiul Iași intră în reparații. Traficul va fi restricționat timp de câteva zile
Mai multe străzi din municipiul Iași intră în reparații. Traficul va fi restricționat timp de câteva zile

Mai multe străzi din municipiul Iași intră în reparații. Traficul va fi restricționat timp de câteva zile

10 aug. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Încă trei străzi din Iași vor intra în reparații în această săptămână. Pe timpul nopții, se va freza asfaltul actual, iar ulterior va fi turnat un nou covor asfaltic

În această vară, în orașul Iași, au fost deschise zeci de șantiere, iar echipele de la Citadin vor face reparații în continuare. Traficul va fi restricționat pe durata lucrărilor, dar străzile se vor freza doar pe timpul nopții, din fericire.

Trei străzi din Iași intră în reparații

Șoferii trebuie să evite strada Stihii, din zona Sărărie, deoarece o porțiune va fi închisă complet. De asemenea, lucrările de frezare vor începe și între Străpungere Silvestru – șoseaua Moara de Foc. Pe Alexandru Ipsilanti Vodă, după ce va fi finalizată frezarea, vor începe lucrările de asfaltare.

„În perioada 12-14 august, între orele 22:00-06:00, circulația pe str. Cucu la intersecția cu str. Stihii va fi restricționată și va fi închisă pe str. Stihii (sensul de mers între str. Cucu și str. Sărărie). În perioada 6-11 august, între orele 22:00 și 06:00, circulația pe Străpungere Silvestru și pe șoseaua Moara de Foc (sensul de mers între strada Gării și strada Canta) va fi restricționată. Pe data de 10 august, între orele 22:00-06:00, circulația pe str. Alexandru Ipsilanti Vodă (tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Regele Ferdinand I al României și intersecția cu str. Gospodari) va fi restricționată. Măsurile sunt necesară pentru că, funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele SC. Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Citadin SA.

Compania lucrează în tot orașul

Oamenii se întreabă dacă lucrările de asfaltare din oraș vor fi finalizate până la începerea anului școlar. În special printre blocuri, străzile sunt afectate și necesită reparații. În această vară, muncitorii de la Citadin au avut zeci de șantiere pe raza municipiului.

„Echipele Citadin SA Iași execută lucrări de ridicare cămine la cotă pe aleea Veronica Micle, strada Nicolae Costin, strada Nouă; reparații cu material concasat pe strada Vișan, reparații cu asfalt pe șoseaua Nicolina 18, strada Vasile Lupu 112-116, strada Mitropolit Varlaam; ridicare cămine la cotă pe strada Necula, Pasaj Canta; reparații cu material concasat și montare borduri în zona Colegiului Național Mihai Eminescu; reparații cu asfalt și montare borduri pe aleea Rozelor; reparații în zona stadionului Municipal, stadionului Tineretului; marcaje pe strada Strămoșilor”, au precizat reprezentații Citadin SA.

Trei străzi din Iași vor intra în reparații în această săptămână, iar traficul va fi închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *