Prima pagină » Local » Mai multe străzi din Iași vor fi blocate din cauza lucrărilor de la Citadin. Muncitorii vor turna asfalt din nou

Mai multe străzi din Iași vor fi blocate din cauza lucrărilor de la Citadin. Muncitorii vor turna asfalt din nou

27 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

În următoarele zile, mai multe străzi din Iași vor fi blocate, deoarece sunt efectuate lucrări de către muncitorii de la Citadin. Șoferii trebuie să caute alternative pentru a evita aceste zone

Continuă lucrările de reparare a carosabilului pe străzile din Iași, spre disperarea șoferilor. Problema este că, în fiecare an, carosabilul trebuie refăcut, iar oamenii se întreabă de ce nu rezistă mai mult. Deși traficul este mai lejer de când au luat vacanță elevii și studenții, unele zone încă au rămas foarte aglomerate.

Străzi blocate din cauza lucrărilor din Iași

Până la data de 6 iulie 2024, Aleea Prof. I. Simionescu va fi închisă pentru lucrările de asfaltare. Șoferii care circulă prin această zonă trebuie să o evite timp de două săptămâni.

„Până la data de 6 iulie 2024, va fi închisă circulația între orele 08:00 – 18:00, pe Aleea Prof. I. Simionescu, între nr. 1, bloc M3 și nr. 5, bloc M1. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului, funcție de condițiile meteorologice. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv, va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Citadin SA.

Cetățenii au făcut sesizări la Primăria Iași pentru a se repara străzile, deoarece unele sunt în stare avansată de degradare.

„Pe data de 27 iunie, între orele 08:00-18:00, circulația pe stradela Sofia Nădejde va fi închisă. Pe data de 27 iunie, între orele 08:00-18:00, va fi închisă circulația pe strada Sfântul Atanasie (tronsonul cuprins între intersecția cu str. Octav Botez și str. Sfântul Atanasie nr. 5). Măsurile sunt necesare pentru că, în aceste zone, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au mai precizat reprezentanții companiei.

Echipele lucrează în tot orașul

Deși unele șantiere au fost finalizate, în continuare sunt foarte multe lucrări în Iași. Este de preferat să se lucreze acum, în perioada de vară, deoarece traficul este mai liber, însă oamenii s-au săturat să vadă peste tot gropi și restricții de circulație.

„Echipele Citadin SA Iași execută lucrări de reparații cu asfalt și ridicare cămine la cotă pe Aleea Mihail Sadoveanu, strada Bucium; reparații cu asfalt pe Calea Galata, strada Cicoarei, stradela Sofia Nădejde, Aleea Prof. I. Simionescu; ridicare cămine la cotă, demontare și montare borduri pe strada Vasile Lupu, ridicare cămine la cotă pe șoseaua Nicolina 18; reparații în proximitatea Stadionului Municipal, Primărie, ANAF și Ciric (terenuri tenis); reparații cu material concasat pe drumul SRU; marcaje parcări mașini electrice în zona Centrală”, a mai specificat compania.

Lucrările asupra carosabilului vor bloca mai multe străzi din Iași în următoarea perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`