Prima pagină » Eveniment-Social » Mai multe spectacole în luna mai la Ateneul Național din Iași

Mai multe spectacole în luna mai la Ateneul Național din Iași

03 mai 2022, 02:01,
Ana Crețu, în Eveniment-Social

Luna mai vine cu mai multe spectacole, aceasta debutează cu o premieră, este vorba despre o comedie de Mimi Brănescu, iar pe 6, 7 și 8 mai ieșenii se pot revedea cu Maia Morgenstern în rolul Vitoriei Lipan, în spectacolul „Baltagul”, regia Toma Hogea. Lista invitaților speciali continuă cu Silviu Biriș și Corina Dănilă, care invită spectatorii să cunoască „Familia Tărăboi”, miercuri, 11 mai, de la ora 19.00.

Ateneul Național din Iași este o instiuţie de spectacole şi concerte subordonată Consiliului Local Iași, care organizează, spectacole de teatru şi activităţi cultural-artistice.  Având misiunea de a produce și de a promova evenimentele și activitățile artistice precum și de a promova şi susţine tinerile talente. Ateneul Național din Iași este una din puţinele instituţii de spectacole şi concerte din Iaşi ce organizează şi produce evenimente culturale diverse.

calendar al pieselor de teatru din luna mai

Luna mai vine cu mai multe spectacole, aceasta debutează cu o premieră, este vorba despre o comedie de Mimi Brănescu

Ieșenii vor putea urmări mai multe spectacole la Ateneul Național

Ateneul National Iasi

Ateneul Național din Iași este una din puţinele instituţii de spectacole şi concerte din Iaşi ce organizează şi produce evenimente culturale diverse

Luna mai debutează cu o premieră, o comedie de Mimi Brănescu, care îi are în rolurile principale pe Teodor Corban și Constantin Pușcașu – „Gunoierul”, duminică, 1 mai, de la ora 18.00. Ieșenii care nu ajung la premieră, îi pot aplauda și pe data de 21 mai, de la ora 19.00.

Pe data de 6, 7 și 8 mai, spectatorii se vor revedea cu Maia Morgenstern în rolul Vitoriei Lipan, în spectacolul „Baltagul”, regia Toma Hogea. Lista invitaților speciali continuă cu Silviu Biriș și Corina Dănilă, care invită pe toți ieșenii să cunoască „Familia Tărăboi”, miercuri, 11 mai, de la ora 19.00.

Sala Teatrului Național Iași va găzdui un eveniment extraordinar dedicat compozitorului și pianistului Eugen Doga, vineri, 13 Mai, de la ora 19.00. Tot la Teatrul Național Iași, publicul reprezentat de cei mici sunt invitați la basmul muzical „Petrică și Lupul” în interpretarea Orchestrei de Tineret a Iașului.

Amadeus și al său rival Salieri, jucat de renumitul actor Claudiu Bleonț, urcă pe scena Ateneului , joi, 19 Mai, de la ora 19.00.

Spre sfârșitul lunii mai, actorii cu trei nume importante ale teatrului românesc Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea și Aurelian Temișan, invită publicul să asiste la „Divorțul anului” pe 29 mai, de la ora 19.30. La Ateneul Național, spectacolele pentru toate vârstele și proiecțiile de film oferite de Cinema Iasi sunt nelipsite.

afis cu invitatii speciali ai lunii mai de la ateneul national iasi

Lista invitaților speciali continuă cu Silviu Biriș și Corina Dănilă, care invită spectatorii să cunoască „Familia Tărăboi”

Ateneul Național din Iași are misiunea de a produce și de a promova evenimente și activități artistice

afis care anunta spectacolul Baltagul

Pe 6, 7 și 8 ne revedem cu Maia Morgenstern în rolul Vitoriei Lipan, în spectacolul „Baltagul”, regia Toma Hogea

Deși traversăm o perioadă a scumpirilor, Ateneul Național practică încă cele mai mici prețuri de pe piața culturală ieșeană. Reprezentantul departamentului PR de la Ateneul Național, Delia Roșu,  este de părere că pe lângă prețurile scăzute, un atuu al Ateneului Iași este și diversitatea evenimentelor cu care își încântă oaspeții.

„Prețul produsului cultural este cu atât mai important în vremurile noastre. Într-o perioadă a scumpirilor, Ateneul Național din Iași practică cele mai mici prețuri din piața culturală ieșeană”, a declarat Delia Roșu.

Ateneul Național din Iași este o instituţie de spectacole şi concerte subordonată Consiliului Local Iași, care organizează, spectacole de teatru şi activităţi cultural-artistice.  Având misiunea de a produce și de a promova evenimentele și activitățile artistice precum și de a promova şi susţine tinerile talente. Ateneul Național din Iași este una din puţinele instituţii de spectacole şi concerte din Iaşi ce organizează şi produce evenimente culturale diverse.  În luna mai, ieșenii se pot bucura de mai multe spectacole, iar timpul liber poate fi petrecut alături de cei dragi la o piesă de teatru de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *