Prima pagină » Local » Mai multe posturi sunt scoase la concurs în spitalele din Iași! Majoritatea sunt pentru asistenți medicali
Mai multe posturi sunt scoase la concurs în spitalele din Iași! Majoritatea sunt pentru asistenți medicali

Mai multe posturi sunt scoase la concurs în spitalele din Iași! Majoritatea sunt pentru asistenți medicali

25 sept. 2024, 02:00, 1 ,
Cătălina IURAȘCU în Local

Mai multe posturi sunt scoase la concurs în spitalele din Iași. Unitățile medicale angajează asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, brancardieri și economiști.

Spitalul „Sf. Maria”, Spitalul de Recuperare, Institutul de Boli Cardiovasculare și Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri oferă oportunități de angajare în domeniul medical. Perioada de depunere a dosarelor pentru posturile scoase la concurs, în spitalele din Iași, continuă.

Care sunt posturile scoase la concurs în spitalele din Iași

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”, s-a scos la concurs un post de asistent medical pentru absolvenți de postliceală sanitară, pe Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică I. Candidații trebuie să aibă minim 6 luni de vechime în specialitate ca asistent medical.

De asemenea, la Spitalul „Sf. Maria” mai sunt scoase la concurs 4 posturi de asistenți medicali debutanți cu școală postliceală sanitară astfel: un post pe Secția Clinică de Pediatrie II, un post pe Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică II și două posturi pe Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică I. Dosarele trebuie depuse până la data de 7 octombrie 2024, ora 13:00, urmând ca proba scrisă să fie pe 15 octombrie 2024, ora 10:00, și interviul pe 21 octombrie 2024, ora 10:00.

La Spitalul Clinic de Recuperare Iași, s-a scos la concurs un post de îngrijitor pe perioadă nedeterminată, în cadrul laboratorului tehnic de specialitate pentru explorarea rațională a apelor minerale utilizate în cura internă și externă. Pentru acest post, candidatul trebuie să fi terminat școala generală, iar vechimea nu este relevantă. Dosarele trebuie depuse până pe data de 8 octombrie, ora 12:00, iar proba scrisă are loc pe 16 octombrie, ora 09:00, și interviu pe 22 octombrie, ora 09:00.

Spitalul de Recuperare a mai scos la concurs un post de asistent medical principal cu studii postliceală, unde depunerea dosarelor s-a încheiat pe data de 13 septembrie 2024. Proba scrisă a avut loc pe 23 septembrie și urmează proba practică și interviul.

Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. George I. M. Georgescu” Iași a scos la concurs un post de statistician medical, în cadrul Secției Clinice de Cardiologie, un post de infirmieră, pe Secția Clinică de Reumatologie I, și un post de brancardier. La cele două din urmă, se cere școala generală finalizată, iar vechimea nu este relevantă. În plus, pentru postul de infirmieră este nevoie de cursul de infirmiere organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sau de cursul de infirmiere organizat de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 septembrie 2024, ora 13:00. Concursul constă într-o probă scrisă pe 7 octombrie, ora 09:00, probă practică pe 11 octombrie, ora 09:00, și un interviu pe 16 octombrie 2024, ora 09:00.

Angajările în domeniul medical continuă

La Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, s-a scos la concurs un post de economist specialist IA cu studii superioare, în cadrul departamentului Achiziții Publice și Contractare. Dosarele se depun până la data de 26 septembrie, ora 14:00, urmând ca proba scrisă să fie pe 7 octombrie 2024, ora 10:00, iar interviul, pe 10 octombrie, ora 10:00.

La Spitalul Clinic „Cuza Vodă”, s-au scos la concurs un post de asistent medical debutant în cadrul Unității de transfuzie și un post de infirmier în cadrul secției ATI. Proba scrisă a avut loc pe 17 septembrie, iar din 6 candidați pentru postul de asistent medical, 3 au fost admiși. Din cei 3 candidați pentru postul de infirmier, doar 2 au fost admiși.

La Spitalul Clinic „Elena Doamna” Iași, ieri, 24 septembrie 2024, a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru cele două posturi de asistenți medicali debutanți, postul de îngrijitoare și postul de infirmieră. Proba scrisă va avea loc pe data de 1 octombrie, ora 10:00, iar interviul va fi pe 7 octombrie, ora 10:00.

Pentru posturile vacante, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiții specifice, potrivit cerințelor postului scos la concurs, inclusiv condițiile de exercitate a profesiei.

Sunt scoase mai multe posturi la concurs, la spitalele din Iași, fiind vorba de asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, brancardieri și economiști.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024