Prima pagină » Local » Mai multe parcometre din Iași au fost distruse de o persoană cu probleme psihice GALERIE FOTO

Mai multe parcometre din Iași au fost distruse de o persoană cu probleme psihice GALERIE FOTO

20 nov. 2020, 11:05,
George Cristian în Local

O persoană cu probleme psihice a distrus mai multe parcometre ale primăriei Iași. Incidentul a avut loc în zona Bulevard Socola.

Autorităţile au declarat că în jurul orei 3.30, în noapte de joi spre vineri 20 noiembrie, o persoană care are probleme psihice şi care tranzitează zona constant a făcut o pagubă destul de consistenţă.

Parcometrele au fost distruse, iar pagubele sunt însemnate

Conform oficialilor ieşeni, doua parcometre de pe bulevardul Socola au fost distruse. Vorbim despre o persoană cu probleme psihice care a creat o pagubă de peste 5000 de euro. Poliţiştii au fost alertaţi referitor la acest aspect. Bărbatul a acţionat cu o cărămidă şi a lovit în repetate ori parcometrele. Pe lângă plasticul distrus, aparatura de citire a bacnotelor şi a monedelor a fost şi ea distrusă în totalitate:

” În cursul nopţii trecute, în jurul orei 3.30, doua parcometre au fost distruse. Din primele cercetări s-a constatat că o persoană cunoscută a avea probleme psihice şi care tranzitează zona s-a folosit de o bordură pentru a sparge aparatura. Vorbim despre o pagubă de peste 5000 de euro. Două cititoare de monede au fost distruse în totalitate dar şi un cititor de bacnote. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la acest aspect şi au demarat deja o anchetă. ” a declarat pentru BZI.RO, Marian Nistor, şef Serviciu Parcări din cadrul Direcţiei de Exploatare Patrimoniu Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *