Prima pagină » Economic Local » Mai multe firme au câștigat contracte de aproape 100.00 euro la CTP! Furnizează piese pentru motoare
Mai multe firme au câștigat contracte de aproape 100.00 euro la CTP! Furnizează piese pentru motoare

Mai multe firme au câștigat contracte de aproape 100.00 euro la CTP! Furnizează piese pentru motoare

30 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iași a finalizat o licitație pentru furnizarea de piese pentru motoare. Procedura cu o prevedere bugetară de 742.696 lei, fără TVA, aproape 150.000 euro, a fost împărțită în șase loturi: pistoane, radiatoare, garnituri, semeringuri, curele de transmisie și furtunuri. Contractele au fost împărțite de societățile News SH SRL, Vinci Construct SRL și Carbotech SRL.

Valoarea finală a contractului a ajuns la 573.907 lei, fără TVA.

„Achiziționarea este necesară deoarece în activitatea de exploatare a parcului de vehicule din dotarea CTP Iași SA (autobuze, tramvaie, microbuze și autoutilitare) se produce uzura pieselor motoarelor cu combustie internă ale autovehiculelor și ale sistemelor anexe (autovehicule și tramvaie). Pentru asigurarea circulației în siguranță a călătorilor și a personalului de bord este necesară înlocuirea acestora conform fișelor tehnice de revizii”, se arată în caietul de sarcini.

În dotarea CTP se află 300 de vehicule și o rețea de 29 trasee pe o distanță de 520 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *