Prima pagină » Local » Mai multe echipaje de pompieri şi poliţie au intervenit după ce un bărbat s-a încuiat în casă şi a ameninţat că se sinucide – EXCLUSIV, UPDATE
Mai multe echipaje de pompieri şi poliţie au intervenit după ce un bărbat s-a încuiat în casă şi a ameninţat că se sinucide - EXCLUSIV, UPDATE

Mai multe echipaje de pompieri şi poliţie au intervenit după ce un bărbat s-a încuiat în casă şi a ameninţat că se sinucide – EXCLUSIV, UPDATE

05 mart. 2021, 09:10,
în Local

Dimineaţa încărcată pentru oamenii legii şi mai multe echipaje de pompieri. Aceştia au fost nevoiţi să intervină în comună Rediu din judeţul Iași. Conform datelor existente până la această oră, vorbim despre faptul că un bărbat s-a încuiat în propria casă şi a ameninţat că se sinucide.

Iniţial, la faţa locului au intervenit oamenii legii care au apelat la ajutorul pompierilor pentru a sparge locuinţa. În cele din urmă, pompierii au reuşit să intre în casă şi l-au găsit pe bărbat în viaţă.

În consecinţă, poliţiştii ieşeni l-au transportat pe bărbat la o unitate medicală iar ulterior la Institutul de Psihiatrie Socola pentru un control de specialitate.

UPDATE: „În această dimineața, polițiștii Secției nr 8 Poliție Rurală Miroslava și Biroului Urmăriri, în urma unor informații furnizate de polițiștii de la IPJ NT au depistat un bărbat, care a fost semnalat dispărut din data de 04.03.2021, de pe raza acelui județ. Bărbatul a fost imobilizat, întrucât se manifesta violent și a fost condus la o unitate medicală”, au transmis autoritățile ieșene.

Bărbatul se afla la etajul 4 al unui imobil și a amenințat că își va lua viața. Acesta se închisese în interiorul casei. Oamenii legii au reușit să intervină la incident iar împreună cu pompierii au reușit să deschidă apartamentul:

Un tânăr domiciliat în comuna Rediu din Iași amenința că se sinucide. Acesta se afla la etajul 4 al unui imobil. În urma apelului am trimis descarcerarea şi un echipaj de prim ajutor. La fața locului au intervenit şi poliţiştii. Împreună cu echipajele de descarcerare au intervenit şi echipajele poliţiei. Pacientul este conştient, cooperant dar şi stabil din punct de vedere hemodinamic. Nu are mărci traumatice sau semne autolitice. A refuzat transportul la spital şi a rămas în grijă poliţiştilor. a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu

Tentative de suicid și sinucideri în Iași

Încă de la începutul anului 2021, în județul Iași au avut loc mai multe tentative de suicid dar și sinucideri. De exemplu, un tânăr s-a sinucis după ce s-a aruncat în fața trenului. S-a întâmplat în Pașcani, iar băiatul în vârstă de 17 ani nu a stat prea mult pe gânduri și s-a așezat pe calea ferată.

La polul opus, cel mai bătrân sinucigaș din Iași s-a spânzurat de calorifer. Bărbatul în vârstă de 91 de ani s-a sinucis pentru că nu mai suporta gândul că femeia alături de care și-a petrecut zeci de ani lângă, a decedat.

O altă sinucidere s-a produs tocmai în cursul zilei de ieri, 4 martie 2021. Un bărbat în vârstă de 66 de ani s-a trezit dimineață, s-a ridicat din pat și pur și simplu s-a aruncat de la etajul 4 al unui imobil din zona Nicolina.

Un alt eveniment îngrijorător a avut loc tot în Iași unde un băiat ăn vârstă de 18 ani a încercat să se sinucidă după ce a ingerat mai multe cantități de alcool. Din fericire, în acest caz, medicii au reușit să ii salveze viața. Băiatul a încercat să se sinucidă dintr-o decepție din dragoste.

FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`