Prima pagină » Cancan ultimă oră » MAI, mesaj savuros pentru Smiley: „Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar…”

MAI, mesaj savuros pentru Smiley: „Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar…”

20 aug. 2020, 23:45,
Antonia Ceausu în Cancan ultimă oră

În cursul zilei de ieri, Smiley a fost oprit pe Autostrada Soarelui de către polițiștii de la rutieră după ce a fost surprins cu o viteză peste limita legală.  Acesta a fost sancționat cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.  Imediat după ce a primit procesul verbal de sancțiune, cântărețul s-a urcat la volanul bolidului său și și-a continuat drumul spre una dintre stațiunile de la malul Mării Negre. Cel mai probabil, îndrăgitul cuplu se va relaxa câteva zile în briza mării.

După ce a fost sancționat pentru că a încălcat legislația rutieră, artistul a postsat un mesaj pe o rețea de socializare prin care și-a cerut scuze pentru exemplul negativ pe care l-a oferit și, totodată a vorbit despre importanța respectării regulilor în societate.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur ca am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor.”, a scris Smiley.

Mesajul savuros postat de MAI, după prima reacție a lui Smiley

La scurt timp după ce Smiley a postat mesajul pe pagina sa de socializare, reprezentanții MAI i-au dedicat un mesaj . Cunoscuți pentru modul savuros de exprimare, aceștia au atras zeci de mii de reacții.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi.
Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege.
P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul” a scris MAI, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`