Prima pagină » Cancan » Mai formează un cuplu Marius Elisei și iubita lui, Gabriela? „Fiecare își vede de treaba lui”

Mai formează un cuplu Marius Elisei și iubita lui, Gabriela? „Fiecare își vede de treaba lui”

15 feb. 2024, 10:30, 1 ,
în Cancan

Fanii s-au întrebat dacă Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, mai formează un cuplu după ce pentru o perioadă nu s-a știut mai nimic despre cei doi. Astfel, fostul soț al Oanei Roman și partenera sa obișnuiau să posteze frecvent imagini pe conturile de socializare. Invitată într-o emisiune TV, iubita lui Marius Elisei a lămurit cum stă de fapt situația.

Gabriela, iubita lui Marius Elisei, a vorbit despre relația lor, la scurt timp după ce s-a zvonit că s-au despărțit. În ultima perioadă, s-a tot zvonit că Marius Elisei și iubita lui și-ar fi spus „adio” având în vedere că nu s-au mai afișat deloc public. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Gabriela a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit exact cum stau lucrurile între ea și fostul soț al Oanei Roman.

Mai formează un cuplu Marius Elisei și iubita lui, Gabriela?

Gabriela și Marius Elisei formează un cuplu de aproximativ șase luni și părea că se iubesc mai mult ca niciodată până recent, când au apărut mai multe zvonuri cum că s-au despărțit. Lipsa postărilor din mediul online ar fi fost principalul argument,  având în vedere că cei doi aveau obiceiul de a-și declara dragostea pe internet.

Gabriela a vrut neapărat să lămurească ce se întâmplă între ei, astfel că a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a spus tot adevărul. Potrivit spuselor acesteia, ea și Marius Elisei se înțeleg mai bine ca niciodată, însă au ales să aibă o viață cât se poate de discretă.

„Nu, nu este adevărat. Nu ne-am despărțit, doar că noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru și nu cred că, dacă nu mai postăm nimic sau nu mai suntem văzuți împreună, înseamnă că ne-am despărțit.

Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine, cum ar trebui să funcționeze, fiecare își vede de treaba lui. Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la job-ul lui și cam atât. Dar, despărțiți, nu!”,  a spus Gabriela Elena Băcinică la Xtra Night Show.

Ce spune Gabriela despre iubitul ei

Gabriela a mai povestit că iubitul ei o surprinde la orice pas extrem de plăcut, iar acest lucru i-a dovedit ce om minunat este, dar și faptul că pot trăi fericiți în armonie, în ciuda zvonurilor apărute despre el. Bruneta nu crede nimic din lucrurile negative spuse despre Marius Elisei.

„Mi-a demonstrat că este un om cu care poți trăi în armonie, că este spontan, că, de multe ori, mă surprinde foarte plăcut și eu mă mir și mă șochez de unde are atâta imaginație. Cam așa decurg lucrurile. Pe mine nu mă interesează ce se spune despre el. Până nu-mi demonstrează lucrurile negative de care s-au spus, nu cred”, a mai spus iubita lui Marius Elisei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *