Prima pagină » Cancan » Mai este Georgiana Elisei iubita lui Jador? Cum l-a cucerit frumoasa șatenă pe celebrul cântăreț 

Mai este Georgiana Elisei iubita lui Jador? Cum l-a cucerit frumoasa șatenă pe celebrul cântăreț 

12 nov. 2021, 10:28,
BZI.ro, în Cancan

După controversele din spațiul public, multă lume se întreabă dacă mai este Georgiana Elisei iubita lui Jador. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini sunt cei care știu cum l-a cucerit frumoasa șatenă pe celebrul cântăreț.

Iubita lui Jador, femeia care i-a schimbat viața celebrului artist 

Frumoasa Georgiana Elisei și Jador au avut o relație tumultoasă timp de 6 ani, iar certurile și împăcările dintre aceștia au atras atenția publicului. Artistul a recunoscut de nenumărate ori că este un cuceritor și îi place să fie înconjurat de femei frumoase, dar Georgiana i-a schimbat viața. 

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după participarea la emisiunea „Puterea dragostei”. Ulterior, acesta s-a implicat în mai multe proiecte muzicale și a colaborat cu artiști celebri. Piesele sale au avut un real succes, artistul fiind urmărit și pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește viața amoroasă, Jador a mărturisit că Georgiana Elisei este marea lui dragoste și că despărțirea de ea a fost extrem de dureroasă.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

În vârstă de 28 de ani, Georgiana Elisei își dorește o carieră în televiziune, dar a încercat să fie departe de viața publică. Relația cu Jador i-a adus însă celebritatea în showbiz-ul românesc. 

Frumoasa Georgiana a fost alături de celebrul Jador și l-a susținut chiar și atunci când a participat la celebra emisiune „Puterea dragostei.” Cu toate acestea, discuțiile și certurile nu au lipsit dintre cei doi, iar despărțirea a fost una scandaloasă.

Cum a fost cucerit Jador de frumoasa Georgiana Elisei

Celebrul Jador a fost mereu înconjurat de femei frumoase, dar cea care i-a cucerit inima este Georgiana Elisei. La un moment dat au apărut în presă zvonuri că aceștia ar avea gânduri de căsătorie. Cântărețul a declarat la acea vreme că își dorește foarte mult să se însoare cu Georgiana, femeia care l-a cucerit definitiv.

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, a precizat artistul.

Din spusele acestuia, Jador a fost cucerit de Georgiana prin simplitatea și sinceritatea ei, dar și pentru că l-a iubit pentru felul cum este el, nu pentru că a devenit celebru. Șatena din viața lui Jador i-a fost alături și în momentele grele, iar toate acestea l-au impresionat pe râvnitul burlac.

După mai multe certuri și împăcări, Georgiana și celebrul cântăreț s-au despărțit, spre surprinderea admiratorilor. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Jador i-a cucerit definitiv inima artistului, acesta fiind dispus să se împace cu frumoasa șatenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *