Prima pagină » Local » Mai ceva ca în filme! O femeie din Iași a furat banii unui bărbat pe care l-a “agățat” după ce acesta a câștigat la păcănele o sumă frumușică 

Mai ceva ca în filme! O femeie din Iași a furat banii unui bărbat pe care l-a “agățat” după ce acesta a câștigat la păcănele o sumă frumușică 

16 apr. 2022, 02:02,
Andreea Andrei, în Local

Poliția din Iași a reținut o femeie care ar fi furat banii unui bărbat care a câștigat un premiu la jocurile de noroc. Femeia l-a agățat într-un mod ingenios, mai ceva ca în filme!

O femeie din Iași a ajuns în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) după ce ar fi furat de la un bărbat o sumă de bani.

Aceasta ar fi profitat de starea melancolică a bărbatului, combinată cu un consum de alcool, pentru a-l seduce. Ieșeanca a acționat mai ceva ca în filme și ar fi reușit să-și ducă planul la bun sfârșit dacă nu ar fi intervenit Poliția.

aparate de jocuri de noroc

Bărbatul câștigase un premiu substantial la jocurile de noroc

Plan mai ceva ca în filme, stricat de polițiști

mainile unei persoane care Numara bani

Femeia a reuși să fure 16000 de lei din buzunarul bărbatului

O femeie de 25 de ani din Iași a fost reținută de polițiștii de la Investigații Criminale după ce ar fi încercat să fure o sumă de bani din buzunarul unui bărbat. Acesta ar fi câștigat un premiu destul de mare la jocurile de noroc, femeia reușind să sustragă 16.000 de lei de la el.

 “Din cercetări a rezultat faptul că, pe data de 9 aprilie 2022, aceasta, după ce ar fi observat că un bărbat ar fi câștigat o sumă de bani la jocuri de noroc, i-ar fi propus să întrețină relații sexuale, iar, pe drumul spre destinație, profitând de neatenția acestuia și de faptul că s-ar fi aflat sub influența alcoolului, i-ar fi sustras 16.000 de lei din buzunarul pantalonilor. Pe baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași pentru 24 de ore și introdusă în arest”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Femeia va fi dusă în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

mainilie unei femei incatusate

Femeia a ajuns în arestul IPJ Iași și va fi dusă în fața magistraților

Ieșenii joacă în continuare la „păcănele”

 un barbat si o femeie pe cale de a se saruta

Femeia ar fi promis bărbatului o seară de amor

Într-un articol precedent, reporterii BZI au prezentat situația pieței jocurilor de noroc din Iași. Cu toate că economia se află într-un declin vădit, persoanele care joacă constant nu renunță la această pasiune. Conform spuselor reprezentantului unui lanț de săli de jocuri de noroc, persoanele care pariază au șanse egale de câștig sau de a pierde sumele puse la bătaie. Un aspect important pe această temă ar fi faptul că inclusiv patronii sălilor încurajează jucatul responsabil și, uneori, exclud clienții care par a nu înțelege acest aspect.

”Sălile noastre sunt considerante «premium», nu se pot compara cu sălile mai mici, «de cartier», la care se găsesc cu adevărat cazuri de jucători dependenți ce ajung să pună la bătaie bunurile din casă, banii de facturi etc. Noi încurajăm jucatul responsabil și chiar, uneori, când identificăm persoanele dependente, le îndrumăm către psihologii de la Organizația Națională a Jocurilor de Noroc”, a declarat recent Daniel Florescu, administrator al unui lanț de săli de jocuri de noroc.

Cazul bărbatului care a câștigat un premiu consistent este, în schimb, special, deoarece ar fi putut rămâne fără bani din pricina unei tinere. Femeia a acționat mai ceva ca în filme, dar, acum, a ajuns în fața legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *