Prima pagină » Cancan » Magdalena Chihaia a spus pe cine nu vrea să vadă la nunta ei. Ce glumă a făcut fosta soție a lui Dinu Maxer

Magdalena Chihaia a spus pe cine nu vrea să vadă la nunta ei. Ce glumă a făcut fosta soție a lui Dinu Maxer

23 iul. 2024, 14:53,
BZI.ro, în Cancan

Magdalena Chihaia a spus pe cine nu vrea să vadă la nunta ei cu Dinu Maxer, cei doi fiind tot mai aproape să ajungă în fața altarului. Dansatoarea a fost cerută de soție într-un cadru de vis, la Veneția, iar anul viitor cei doi își vor uni destinele. Reamintim că și Magdalena Chihaia, dar și Dinu Maxer au mai fost căsătoriți, iar acum speră să aibă un mariaj fericit.

Magdalena Chihaia a spus pe cine nu vrea să vadă la nunta ei

Magdalena Chihaia a avut o reacție acidă după ce Deea, fosta soției a iubitului ei, a spus că ar merge ca MC la nunta sa cu Dinu Maxer. Fostul solist al trupei Axxa a uitat-o complet pe fosta soție și se pregătește să își unească acum destinele cu actuala sa parteneră. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia într-un cadru de vis, iar recent, Deea a oferit un răspuns ironic cu privire la prezența sa la nunta celor doi.

După ce a aflat totul, iubita lui Dinu Maxer nu s-a mai putut abține. Deea a înfuriat-o pe Magdalena Chihaia atunci când a spus, amuzându-se, că ar merge ca MC la nunta ei cu Dinu Maxer, iar onorariul său este de 2.000 de euro.

Logodnica lui Dinu a avut o reacție tăioasă și a spus clar că nici bărbatul cu care ea a fost căsătorită și nici Deea Maxer nu vor fi invitați la marele eveniment.

„Nu, bineînțeles că nu. Face parte din trecutul lui Dinu, așadar, nici ea și nici fostul meu soț nu au ce să caute la nunta noastră”, a declarat Magdalena Chihaia

Cum se înțeleg Deea și Magdalena Chihaia

Iubita lui Dinu Maxer a continuat seria declarațiilor și a dezvăluit ce relație există între ea și fosta soție a partenerului său. Dansatoarea a ținut să precizeze că singura legătură dintre ea și Deea este aceea că bruneta este mama copiilor lui Dinu.

„Păstrăm o relație ok pentru că suntem educați și pentru că este mama copiilor lui Dinu, atât”, a mai spus logodnica lui Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024