Prima pagină » Cancan » Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer. „Da, suntem iubiți!”

Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer. „Da, suntem iubiți!”

22 aug. 2023, 08:50,
în Cancan

Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer. Frumoasa actriță și dansatoare este în culmea fericirii de când formează un cuplu cu Dinu Maxer. Cei doi au fost surprinși în ultima vreme în ipostaze romantice, însă și-au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor. Iată ce au transmis în urmă cu puțin timp cei doi îndrăgostiți.

Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer

Magdalena Chihaia a recunoscut public faptul că formează un cuplu cu Dinu Maxer. Bărbatul a divorțat recent de soția sa, Deea, cu care are doi copii. Despărțirea a fost una scandaloasă, iar după ce au pus punct mariajului și-au adresat replici dure în spațiul public.

Deea și Dinu Maxer păstrează legătura de dragul copiilor lor. Ambii și-au refăcut viața la scurt timp după divorț. Dinu Maxer formează un cuplu cu Magdalena Chihaia și radiază de fericire împreună. Actrița a confirmat relația și nu se mai ascunde de ochii curioșilor.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru.”, a declarat Magdalena Chihaia.

Ce spune Dinu Maxer despre femeia care i-a cucerit inima

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Cei doi au fost surprinși de multe ori în ipostaze tandre, iar fotografiile din mediul online i-au făcut pe mulți să creadă că au o relație. Iată că zvonurile s-au adeverit, iar Magdalena Chihaia a confirmat recent că se iubește cu Dinu Maxer. Bărbatul își dorește să păstreze discreția și nu a oferit prea multe detalii despre noua poveste de dragoste.

„Viața mea personală momentan e secretă. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum.  Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”,  declara Dinu Maxer înainte de a confirma relația cu Magdalena Chihaia.

La rândul ei, Magdalena Chihaia a fost discretă până să recunoască faptul că formează un cuplu cu Dinu Maxer.

,,Un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă.”, a precizat actrița.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează un cuplu și radiază de fericire împreună. Cei doi și-au oficializat relația în public și nu se mai ascund de ochii curioșilor. Magdalena Chihaia are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Frumoasa actriță și dansatoare se bucură din plin de succes și fce furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează un cuplu nu doar acasă, ci și pe plan profesional. Aceștia colaboreaază și fac împreună numere artisstice complexe și pe placul publicului. Cei doi se afișează ori de câte ori au ocazia în ipostaze tandre și sunt mai fericiți ca oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`