Prima pagină » Cancan » Magda Vasiliu a ajuns la divorț. Decizia vedetei i-a surprins pe toți: „Nu accept compromisul!” 

Magda Vasiliu a ajuns la divorț. Decizia vedetei i-a surprins pe toți: „Nu accept compromisul!” 

26 nov. 2021, 11:18,
BZI.ro, în Cancan

Fosta prezentatoare de la Prima Tv, Magda Vasiliu, a ajuns la divorț. După o căsnicie de mai mulți ani, decizia vedetei i-a surprins pe toți. Aceasta a susținut cu vehemență că nu acceptă compromisul când vine vorba de viața personală. Magda Vasiliu a ajuns în atenția publicului după ce a anunțat despărțirea de Cosmin Stoian, însă știrista a mărturisit care au fost motivele divorțului de partenerul ei de viață.

Magda Vasiliu, divorț surprinzător după o căsnicie frumoasă

Prezentatoarea de știri și-a surprins admiratorii atunci când a anunțat că va divorța de Cosmin Stoian. Magda Vasiliu a mai trecut prin două căsnicii eșuate, prima cu Valentin Vasiliu, iar a doua cu Andrei Vintilescu, tatăl copilului ei, Vlad. 

Vedeta s-a confruntat cu o altă dramă. Fiul acesteia a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, iar de câțiva ani prezentatoarea s-a retras din atenția publicului pentru a se ocupa de îngrijirea copilului. Mai mult decât atât, aceasta s-a mutat în Italia pentru tratamentul fiului Vlad, însă la scurt timp au apărut și probleme în căsnicie.

Magda Vasiliu și-a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește divorțul, dar decizia surprinzătoare a atras atenția publicului. Prezentatoarea și Cosmin Stoian s-au căsătorit în 2015, însă după mai multe conflicte și tensiuni, cei doi au decis să se despartă.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui.

Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu.

De ce s-a despărțit vedeta de partenerul ei de viață

Magda Vasiliu și-a asumat rolul de mamă singură. După despărțirea de Cosmin Stoian, aceasta a decis să se retragă o perioadă din televiziune și să se dedice fiului ei. Fosta prezentatoare de știri locuiește în Italia de când a aflat de boala copilului.

Vedeta i-a surprins pe toți când a anunțat public că va divorța de soțul ei, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii. Aceasta a precizat faptul că nu acceptă compromisul într-o căsnicie și că nu poate renunța la anumite principii de viață.

„Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori.”, a declarat prezentatoarea de știri.

Magda Vasiliu a povestit în cadrul unei emisiuni cum l-a cunoscut pe cel care i-a fost soț din 2015, dar și cum a fost relația lor la început.

„La mine, apariţia fluturaşilor a fost foarte sur­prinzătoare nu atât pentru cei din jur, cât pentru mine. Nu eram în starea în care aş fi putut să spun că-mi aştept iubirea vieţii. Nu, eu am crezut că viaţa mea s-a înche­iat în momentul în care m-am despărţit de fostul soţ şi că tot ce-mi rămâne este să-mi cresc copilul. Eram cumva decepţionată şi încrâncenată împotriva tutu­ror bărbaţilor. Apoi, a apărut Cosmin.

Noi ne ştiam cumva, în măsura în care te cunoşti pe Facebook. Iar în momentul în care am început să vorbim, am văzut că pot comunica cu el cum n-am comunicat cu nimeni pe lumea asta. Şi a mai fost un lucru care m-a frapat şi care acum poate suna un pic penibil: scria extrem de corect în limba română, ceea ce azi contează foarte mult. Şi am tot vorbit, iar la un moment dat mă între­bam de ce nu dă un telefon, să mă invite la o cafea…”, a declarat aceasta.

Magda Vasiliu și-a surprins admiratorii când a făcut public anunțul că a ajuns la divorț. Fosta prezentatoare de știri de la Prima Tv s-a retras din televiziune și locuiește în Italia. Vedeta se dedică fiului ei, Vlad, care suferă de o boală necruțătoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *