Prima pagină » Cancan » Magda Pălimariu, viaţa după divorţ. ”Îmi dau seama că există oameni care…”

Magda Pălimariu, viaţa după divorţ. ”Îmi dau seama că există oameni care…”

18 aug. 2020, 12:18,
în Cancan

Magda Pălimariu, celebra prezentatoare a rubricii Meteo de la PROT TV, a vorbit despre viaţa de după divorţ.  . Acum, la trei ani de la divorţ, spune că nu îi este teamă de o nouă căsătorie.

Magda Pălimariu, viaţa după divorţ

“Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister. Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit.

În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea. Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atât timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate. Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele. Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj.

Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista VIVA!

”Este important să știm că în noi se află „cheia” ”

Frumoasa prezentatoare le-a oferit admiratorilor câteva sfaturi. Magda a povestit că viaţa după divorţ nu este un capăt de lume.

”Pierderea unei persoane dragi mi se pare cea mai mare suferință, lucru pe care nu-l poți schimba, nu ține de tine și trebuie să înveți să trăiești așa. Bineînțeles, cu un gol pe care nu-l vei umple niciodată. În rest, dacă ne refe- rim la alte lucruri care pot provoca suferință, pot să-ți spun sigur că sunt o persoană pozitivă. Dar asta nu înseamnă că nu am și eu momentele mele. Nu sunt genul care să zică: „Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva. Cred că o introspecție făcută cu responsabilitate face multă lumină. E important să ne cunoaștem pe noi înșine și să știm să ne găsim puterea interioară de a depăși o situație care ne-a provocat suferință. Fie că uneori se întâmplă mai repede, alteori mai greu, important este să știm că în noi se află „cheia”, a mai declarat frumoasa prezentatoare TV.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

La fel ca şi Magda Palimariu, mai nou şi Anca Turcasiu a trecut printr-un divorţ.

Anca Țurcașiu a anunțat pe contul său de Facebook că mariajul său de 22 de ani, alături de Cristian Georgescu, a luat sfârșit. Cei doi aveau și un copil în urma acestei relații. Aceasta a mărturisit deschis că nu mai este cu omul alături de care credea că-și va petrece toată viața, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură.

De altfel, ea a cerut să nu fie asaltată cu întrebări, pentru că nu va face alte declarații în afară de cele actuale, dorind ca totul să se desfășoare decent. Speranța ei nu a murit și este convinsă că viața îi va pregăti ceva main bun, iar tot ce îi trebuie acum este liniște. Anca Țurcașiu a precizat că nu își va expune niciodată viața personală și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Fără voi n aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *