Prima pagină » Cancan » Magda Pălimariu revine în televiziune, după ce s-a întors în țară cu fiul ei. Unde va putea fi văzută

Magda Pălimariu revine în televiziune, după ce s-a întors în țară cu fiul ei. Unde va putea fi văzută

15 nov. 2023, 11:46,
în Cancan

Magda Pălimariu revine în televiziune, după ce a terminat concediul de maternitate și s-a întors în țară cu fiul ei Aksel. Frumoasa prezentatoare de la Meteo a stat până acum în Norvegia, țara natală a soțului ei. Magda Pălimariu mai spune că le-a dus dorul colegilor de la Pro TV, iar de anul viitor va fi văzută din nou pe „sticlă”.

Magda Pălimariu revine în curând pe micul ecran, tot la rubrica Meteo de la PRO TV. Prezentatoarea, care a apărut și în Playboy, se pregătește așa cum poate mai bine pentru reîntâlnirea cu telespectatorii, așadar recent a trecut pragul cabinetului medic estetician. Ce schimbări vrea să facă vedeta, după ce a suferit un accident care îi dă bătăi de cap atunci când vine vorba de alegerea hainelor.

Magda Pălimariu revine în televiziune

În august 2022, Magda Pălimariu a trăit emoția maternității pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel pe nume Aksel. Magda a optat să nască în Norvegia, patria partenerului său, iar ulterior a decis să se retragă din televiziune pentru a se dedica creșterii copilului.

În primele luni de la nașterea copilului său, a locuit în Norvegia, dar acum petrece mai mult timp în România. Acum, Magda face ultimele pregătiri pentru revenirea în lumina reflectoarelor. Iată că este pregătită să apară din nou în fața telespectatorilor, după o pauză considerabilă. Pentru a se asigura că este în cea mai bună formă, Magda Pălimariu a trecut pragul medicului estetician.

Cu ajutorul medicului, prezentatoarea a reușit să scape de o cicatrice inestetică pe care o avea de ceva vreme. Magda a distribuit pe pagina de Instagram mai multe imagini realizate în cadrul tratamentului pe care l-a primit.

„Acum ceva timp, am avut un incident în urma căruia m-am ales cu o cicatrice de toată frumusețea. Motiv pentru care nu mai pot purta rochii sau fuste mai scurte. Așa că am început cu încredere ședințele de laser și PRP. Și pentru că voi reveni curând pe micile ecrane, îmi doresc să scap cât mai repede de această problemă. Abia aștept să văd rezultatul”, a scris Magda Pălimariu, pe contul de socializare.

Le-a dus dorul colegilor de la Pro TV

Magda Pălimariu a confirmat că se va întoarce pe micul ecran după terminarea concediului de maternitate. A dus dorul colegilor de la Pro TV și a menționat că a păstrat legătura cu aceștia, ieșind împreună în oraș.

„Bineînțeles că îmi lipsește, face parte din mine, din viața mea. Dar esențial este, așa cum am spus și mai sus, să îmi petrec cât mai mult timp alături de copilașul meu. După ce se va încheia această perioadă – de care beneficiază toate mamele – mă voi reîntoarce la muncă. Voi reveni la muncă, da. Nu am spus niciodată că voi lua o decizie cu privire la plecarea mea de tot din televiziune.

Decizia era cu privire la perioada pe care o voi petrece acasă, după ce nasc, alături de Aksel. Nu știam cum vor evolua lucrurile după naștere, cum mă voi simți și ce fel de stări voi avea. Și la cât de repede a zburat deja un an, evident că voi sta acasă până face doi ani. Cu siguranță ne vom revedea pe micile ecrane la anul”, a precizat Magda Pălimariu, conform Revistei Viva!

Ce salariu avea la Pro TV

Magda Pălimariu s-a născut pe 20 august 1979 şi are 42 de ani. S-a născut la Sibiu și a studiat din greu pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi. La Sibiu a urmat cursurile Liceului Pedagogic, apoi s-a mutat la Cluj-Napoca. Aici a studiat la Facultatea de Litere.

Conform informațiilor apărute în presă, salariul pe care îl primea Magda ca prezentatoare a rubricii Meteo era unul considerabil. Ea ar fi primit 4.000 de euro lunar pentru a prezenta telespectatorilor cele mai noi informații despre vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *