Prima pagină » Cancan » Magda Pălimariu, apariție răvășitoare pe Facebook. Ce decizie neașteptată a luat celebra prezentatoare

Magda Pălimariu, apariție răvășitoare pe Facebook. Ce decizie neașteptată a luat celebra prezentatoare

02 mai 2022, 09:39,
în Cancan

Frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu este o apariție răvășitoare pe Facebook. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în public cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Recent, în presă au apărut numeroase zvonuri că Magda Pălimariu ar renunța definitiv la postul de la Pro Tv pentru a se muta definitiv în Norvegia alături de soțul ei. Vizibil deranjată de presupunerile apărute, aceasta a dezvăluit motivul pentru care face naveta periodic din România în Norvegia. Iată ce decizie neașteptată a luat celebra prezentatoare.

Magda Pălimariu, prezență răvășitoare pe Facebook

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, Magda Pălimariu, face furori de fiecare dată când apare în public. Aceasta este extrem de activă și în mediul online, iar fotografiile sale de pe Facebook au un număr impresionant de urmăritori. Energică și mereu zâmbitoare, vedeta atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat.

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv, are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. Frumoasa vedetă s-a căsătorit în anul 2021 cu Ionuț Eriksen, acesta fiind stabilit în Norvegia, unde are afaceri prospere.

Când vine vorba de viața privată, Magda Pălimariu este extrem de discretă. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Și colega ei de breaslă, Oana Andoni este extrem de rezervată când vine vorba de viața de familie și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

De asemenea, îndrăgita știristă Andreea Esca s-a ferit mereu de controverse și scandaluri, însă a declanșat nu de puține ori discuții în spațiul public cu aparițiile inedite.

Magda Pălimariu s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor, însă, în pofida zvonurilor apărute, nu va renunța la profesia de succes. Aceasta este pregătită să facă față noii provocări din plan personal, reușind să îmbine de minune cariera cu viața de familie.

De ce nu vrea frumoasa vedetă să se mute în Norvegia alături de soțul ei

Magda Pălimariu a dezvăluit recent motivul pentru care nu se va muta în Norvegia alături de soțul ei, care este stabilit acolo și deține numeroase afaceri. Deranjată de zvonurile apărute în spațiul public, prezentatoarea rubricii meteo a vorbit despre căsnicia sa, dar și despre schimbările din viața privată.

„Soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră. (…)

Nu s-a schimbat nimic. Îmi petrec timpul cu prietenii, merg să-mi văd familia, în Sibiu – mă încarcă foarte mult timpul petrecut acolo şi sunt prezentă la muncă, la jurnalul principal.

Norvegia este deja ca o a doua casă pentru mine. Așa că facem naveta între România și Norvegia. Avem prieteni și aici, și acolo, joburile noastre, familiile – ceea ce ne face să ne simțim bine, indiferent în care dintre cele două țări ne aflăm.”, a declarat celebra prezentatoare.

Din mărturisirile vedetei, aceasta reușește de minune să se dedice partenerului ei de viață, dar și carierei de succes în televiziune.

Magda Pălimariu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze provocatoare. Frumoasa prezentatoare se bucură de aprecierea publicului autohton, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *