Prima pagină » Radio » Actualitate » Magda Pălimariu a dezvăluit ce nume a ales pentru copil. E unic în România

Magda Pălimariu a dezvăluit ce nume a ales pentru copil. E unic în România

07 dec. 2022, 11:55,
în Radio

Magda Pălimariu, care în urmă cu trei luni a devenit mamă, a dezvăluit acum ce nume a ales pentru copil, fiind unul neobișnuit pentru România. Prezentatoarea TV a spus că i-a fost destul de greu să se decidă, deoarece și ea, și soțul se gândeau la ceva cu totul diferit. În altă ordine de idei, Magda Pălimaru precizează că abia așteaptă să revină în televiziune.

Frumoasa prezentatoare TV Magda Pălimariu a devenit mamă în urmă cu trei luni, după ce în vara anului trecut a făcut nunta cu Ionuț Eriksen. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit despre cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, toată atenția fiind acum concentrată asupra micuțului. Cu toate acestea, prezentatoarea Meteo a precizat că abia își dorește să se întoarcă în România.

Magda Pălimariu a dezvăluit ce nume a ales pentru copil

Zilele acestetea, vedeta s-a aflat pentru scurt timp în România, unde a avut și o apariție TV. Invitată în emisiunea La Măruță, Magda Pălimariu a vorbit deschis despre viața de părinte și cum s-a schimbat totul de când a devenit mamă pentru prima oară. În prezent, vedeta este într-o formă excelentă, însă acest lucru se datorează, de fapt, stresului.

„Stresul este rețeta succesului. Sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dai pe toată. E ceva nou, nu e ușor, dar este foarte frumos”, a spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu a dezvăluit și numele fiului ei, acesta având o semificație deosebită pentru ea și soțul ei. Vedeta și partenerul ei și-au botezat băiețelul Axel, fiind un nume norvegian, însă care nu se afla pe lista lor de idei. Cu toate acestea, numele i-a atras atenția în timp ce naviga pe internet, semnificația fiind una aparte.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul. Am văzut acest nume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este «tatăl păcii»”, a dezvăluit vedeta.

Magda Pălimariu vrea să revină în televiziune

Acum, privind înapoi, vedeta TV spune că a fost o naștere destul de dificilă, deoarece travaliul a durat destul de mult, două zile. Aceasta mai spune că era foarte stresată că nu mai naște odată și nu înțelegea ce se întâmplă.

În ceea ce privește întoarcerea acasă, Magda Pălimariu a declarat că își dorește să revină în televiziune, atunci când băiețelul ei va crește. Vedeta a spus că vrea să se întoarcă la stilul de viață pe care îl avea înainte, după o carieră de 20 de ani.

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul (n.r. – televizorul) pe Pro TV”, a recunoscut Magda Pălimariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *