Magda Pălimariu a apărut în Playboy, însă nu a pozat nud. Ce spune prezentatoarea despre nuditate

23 nov. 2021, 13:29
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa Magda Pălimariu a pozat în revista Playboy, punând pe jar imaginația celor ce doreau să o vadă nud. În aceste poze, vedeta purta lenjerie sexy. Pe lângă celebra revista cu iepuraș, vedeta a mai pozat și pentru FHM sau Promotor. Astăzi, ea mai postează imagini incitante pe rețelele de socializare, îmbrăcată doar în costum de baie. Magda Pălimariu a devenit cunoscută datorită rubricii meteo de la Pro TV. În prezent, este căsătorită cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Înainte de această căsnicie, a mai avut un mariaj dar și a avut o relație cu Piticu, membru al formației Simplu din care făceau parte și Smiley ori CRBL. În acest moment, Magda și Ionuț nu au copii.

Magda Pălimariu în paginile revistei Playboy

Magda Pălimariu a pozat pentru Playboy în anul 2006. În acel pictorial incendiar, contrar uzanțelor vedeta purta doar un costum de baie. De asemenea, în 2008, Magda a apărut în catalogul Playboy Life, un ghid de stil și entertainment adresat bărbaților. În pozele respective, purta lenjerie intimă senzuală, dar și sportivă. Prin aceste poze, satisfăcea gusturile bărbaților în materie de femei și fotbal. De atunci, vedeta a mai pozat în costum de baie și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Într-una dintre aceste imagini, Magda Pălimariu se află pe plajă în Santorini.

Pe lângă revista Playboy, prezentatoarea a mai pozat și în Revista FHM. Numărul respectiv al revistei a apărut în luna decembrie a anului 2014. Această ședință foto a fost diferită, dar vedeta a reușit să se acomodeze cu ținutele pe care le-a îmbrăcat și să se simtă în elementul ei. În aceste poze, Magda Pălimariu purta două ținute, un body negru și lenjerie intimă. Fata de la Meteo se menține într-o formă de invidat prin sport, dans, plimbări cu rolele sau cu bicicleta.

Ce crede Magda Pălimariu despre un pictorial nud

Într-un intreviu din 2016, Magda Pălimariu a dezvăluit ce părere are despre pozele incendiare, dar și care a fost reacția părinților săi la vederea revistei Playboy în care a apărut. Magda Pălimariu se consideră o femeie frumoasă și se aseamănă cu marele actrițe de la Hollywood. De asemenea, în cadrul acestui interviu, ea a oferit mai multe detalii despre experiența sa ca prezentatoare meteo și relația cu Florin Busuioc.

„Da, am pozat, dar era o rubrică specială, m-am amuzat că au pus aşa un sigiliu peste paginile mele. Erau poze în costum de baie. Părinţii nu s-au supărat. Nu era nuditate. Eu, oricum, sunt de acord cu nuditatea dacă nu duce într-o latură vulgară. Până la urmă, dacă eşti o femeie frumoasă de ce să nu pozezi? Actriţe mari de la Hollywood sau prezentatoare de ştiri au făcut asta. Dacă poza e decentă, artistică şi nu duce în vulgaritate, de ce să nu apară?”, a precizat frumoasa brunetă.

Prezentatoarea Meteo s-a căsătorit a doua oară

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen s-au căsătorit anul acesta, la sfrâșitul lunii august. În organizarea nunții, au fost nevoiți să respecte restricțiile impuse de pandemie. Deși nu au avut parte de luna de miere, cei doi soți au plecat într-o mini vacanță peste hotare. Astfel, Magda și soțul său au vizitat Marbella și Norvegia, dar și orașul Iași. Soțul frumoasei brunete ocupă funcția de președinte al Camerei de Comerț din Norvegia. În altă ordine de idei, Ionuț Eriksen ar trebui să fie mându că Magda Pălimariu a apărut în Playboy, aproape nud, fără a se dezbrăca în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *