Prima pagină » Cancan ultimă oră » Magda Catone, dezvăluiri incredibile despre fiul său: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata”
Magda Catone, dezvăluiri incredibile despre fiul său:

Magda Catone, dezvăluiri incredibile despre fiul său: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata”

07 feb. 2021, 23:41,
Antonia Ceausu, în Cancan ultimă oră

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Magda Catone a povestit un episod neobișnuit din viața sa. Aceasta a relatat o discuție pe care a avut-o cu fiul său.

Aceasta a povestit că, într-o zi, Carol, în vârstă de 25 de ani, i-a spus că cea mai fericită zi din viața sa a fost atunci când tatăl său, regretatul actor Șerban Ionescu, a decedat. Nefericitul eveniment s-a petrecut în urmă cu opt ani.

„Mi-a spus Carol, mamă, cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata. Au venit foarte mulți oameni să mă îmbrățișeze, să-mi spună ce tată am avut. Toate îmbrățișările pentru el au fost un mare cadou.

Suntem oameni și nu avem cum să nu cădem, dar frumusețea este tocmai această ridicare. Vă sfătuiesc să vă îmbrățișați când aveți necazuri, dar și când aveți bucurii”, a spus Magda Catone la Antena 1.

Magda Catone este foarte mândră de fiul său

La doar 17 ani Carol și-a pierdut tatăl. De atunci Magda Catone s-a ocupat singură de creșterea și educarea acestuia.

Actrița a declarat cu fiecare ocazie că este mândră de fiul său. De asemenea aceasta a afirmat că reușește să comunice doar din priviri cu Carol și că este bucuroasă ca acesta a studiat muzica, visul artistei pe care nu a reușit să și-l îndeplinească.

„Are 25 de ani, locuiește cu mine și cu pisica. Ceea ce mi-am dorit toată copilăria, să studiez muzica, am reușit cu Carol. L-am forțat. Sunt o mamă permisivă, nu mă înfior de situațiile care îmi sunt date. Amândoi suntem ordonați, facem mai toate lucrurile împreună. Ne înțelegem din ochi”, a spus Magda Catone.

Secretul Magdei Catone despre căsnicia cu regretatul Şerban Ionescu

La numai una an de la decesul artistului mai mulți au făcut declarații despre relația dintre Magda Catone și Șerban Ionescu. Aceștia au vorbit despre comportamentul bărbatului în familie și despre numeroasele certuri violente pe care le avea cu soția. Tensiunile existente în cuplu, conform apropiaților, se transformau deseori în scandaluri monstru.

Prietenii acestora au declarat care au fost motivele pentru care Magda Catone ajunsese să urască aproape tot ce are legătură cu regretatul actor. Se pare că, în urma comportamentului Magdei, apropiații au decis să facă dezvăluiri incredibile.

„O înţeleg că n-a vrut să discute cu presa, dar să nu-l omagiezi la un an de zile?! E soţul ei în acte! Chiar dacă Şerban Ionescu nu merita… Şi nu pentru felul în care s-a comportat cu ea, ci în general; caracterul lui i-a dezamăgit pe mulţi”, au mărturisit aceştia.

Aporpiații cuplului au declarat că Șerban Ionescu a fost un soț violent, grandoman și că avea patima alcoolului.

„Şerban a bătut-o pe Magda, cu mâna pe inimă vă spun… Bine, şi pe mama lui o bătea zdravăn. La teatru a suspendat nişte reprezentaţii cu câteva minute înainte de ora începerii, spunându-le colegilor: «Eu am bani, m-am îmbătat şi plătesc spectacolele». Şi, într-adevăr, plătea. Cam ăsta era Şerban Ionescu”, au adăugat aceleaşi surse.

Conform informațiilor apărute în presă, nici Magda Catone nu ar fi fost o soție devotată. Aceasta nu ar fi ezitat să se întâlnească cu foștii iubiți în timpul căsătoriei cu Șerban Ionescu.

„Primul iubit al Magdei Catone a plecat în străinătate, apoi ea s-a combinat cu Tocilescu şi de abia după aceea a intrat într-o relaţie cu Şerban Ionescu. După 1989, marea iubire a Magdei Catone a revenit în ţară din Germania şi s-au reîntâlnit în secret”, au mai povestit apropiaţii celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *