Prima pagină » Cancan ultimă oră » Magda Catone a „dispărut” din lumina reflectoarelor. Ce face acum marea actriță

Magda Catone a „dispărut” din lumina reflectoarelor. Ce face acum marea actriță

08 iul. 2022, 20:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

La 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu, Magda Catone a decăs să nu mai apară în lumina reflectoarelor și să nu mai fie parte din lumea mondenă. Actrița s-a retras de pe micile ecrane, iar acum preferă să își petreacă viața în mod discret, departe de ochii curioșilor.

Magda Catone este o actriță celebră. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar. Telespectatorii o țin minte și dintr-o reclamă la un detergent, care a fost difuzată ani la rând pe micile ecrane.

Actrița a stat alături de soțul ei timp de aproximativ 30 de ani

Din 2012, însă, de când a murit soțul ei, Șerban Ionescu, actrița „a dispărut”, aceasta nu a mai apărut nici măcar în reclamele datorită cărora era atât de renumită. A mai avut, în schimb, câteva roluri mici în filme care s-au difuzat în 2014, 2017, 2020 și 2021: „Vineri seară”, „Scurtcircuit”, „Și atunci, ce e libertatea?” și „Scara”.

Ultima apariție publică a actriței a fost în noiembrie 2021, atunci când a fost invitată în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, cu Cristi Brancu. Magda Catone a depănat atunci amintiri din anii pe care i-a petrecut alături de Șerban Ionescu. Actrița a stat alături de Șerban Ionescu timp de aproximativ 30 de ani, iar, în ultimele luni de viață ale acestuia, cei doi s-au luptat în procesul de divorț.

Magda Catone, decisă să-şi ia şi masterul în Teologie

Actriţa a dat dovadă de determinare și încă demonstrează că niciodată nu este prea târziu ca să îți îndeplinești dorințele și să faci ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna. Magda Catone este studentă la 63 de ani, în primul an la Facultatea de Teologie. Avea această dorință din copilărie și tocmai acum a reușit să și-o îndeplinească. Actrița are de gând ca după ce va termina cu licența să facă și masteratul tot în același domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *