Prima pagină » Economic Local » Magazinul Jumbo se va deschide la Iași în luna octombrie. Lucrările la cel mai mare retailer de jucării și decorațiuni interioare sunt aproape de final – FOTO

Magazinul Jumbo se va deschide la Iași în luna octombrie. Lucrările la cel mai mare retailer de jucării și decorațiuni interioare sunt aproape de final – FOTO

12 sept. 2023, 02:00, 6 ,
Raluca COSTIN în Economic Local

Magazinul Jumbo se va deschide la Iași în luna octombrie 2023, după finalizarea lucrărilor, mai repede decât era preconizată inaugurarea. Centrul comercial va fi amplasat pe bulevardul Socola, aproape de magazinul Dedeman. Una dintre intrări va fi dinspre bulevardul Socola, iar accesul auto se va face dinspre strada Bularga. Amenajarea magazinului din Iași nu presupune o construcție nouă, ci vizează reabilitarea unei foste hale Iasitex

Magazinul Jumbo se deschide la Iași mai repede decât era preconizată inaugurarea, în anul 2024. Lucrările la noul complex comercial se desfășoară din plin, iar echipele lucrează de zor pentru a finaliza ultimele detalii. Astfel, inaugurarea va fi mai repede decât era preconizată.

„Din ce am înțeles, de luna viitoare e totul gata, cu lucrările, cu tot. Se dă drumul la magazin”, susține unul dintre ieșenii implicați în acest proiect.

Centrul comercial va fi amplasat pe bulevardul Socola, aproape de magazinul Dedeman.

Una dintre intrări va fi dinspre bulevardul Socola, iar accesul auto, dinspre strada Bularga. Amenajarea magazinului din Iași nu presupune o construcție nouă, ci vizează reabilitarea unei foste hale Iasitex. Terenul pe care se află hala are o suprafață totală de 2,5 hectare, iar suprafața utilă a magazinului va fi de 23.329 de metri pătrați după amenajare. Magazinul de la Iași este al 15-lea din țară, având cea mai mare suprafață, de 2,4 hectare, cu două căi de acces.

Magazinul Jumbo se va deschide la Iași luna viitoare

Compania Jumbo România este administrată prin societatea Jumbo EC. R SRL. Magazinul este de origine greacă și comercializează produse diverse. Gama lor se întinde de la jucării până la decorațiuni pentru casă, produse de papetărie și pentru birou. Magazinele sunt specializate și pentru a vinde produse de sezon. Țările în care hipermarketul s-a extins sunt Grecia, România, Cipru și Bulgaria. În același timp, este evaluată extinderea și în alte țări din Europa. Magazinul Jumbo trebuia să fie construit inițial în comuna Valea Lupului, însă planurile s-au schimbat, fiind organizat pe bulevardul Socola.

În anul 2022, construirea magazinului de la Iași a fost amânată în favoarea celui de la Sibiu. Unul dintre motivele întârzierii pare să fi fost reprezentat de condițiile îngreunate de piață. Inflația a afectat cererea, ducând la dificultăți de aprovizionare. Un alt motiv a fost întârzierea obținerii aprobării de construire, locația preconizată fiind mutată.

Rețeaua Jumbo are 15 magazine în România

Încă din anul 2021, Jumbo voia să construiască la Iași, fiind lansată o campanie de recrutare de personal. Rețeaua Jumbo mai cuprinde alte 15 magazine în toată țara, în zona de nord-est fiind la Suceava și Bacău. Alte 4 sunt în București, două în Pitești și câte unul în orașele Ploiești, Arad, Timișoara, Oradea, Constanța și Brăila. Compania grecească este condusă în România de Kyriakos Arampatzis. Magazinele sunt construite pe baza unei strategii de marketing. Nu se poate ieși din magazin pe unde s-a intrat.

Raioanele sunt așezate sub forma unui labirint și trebuie străbătute toate pentru a ajunge la ieșire. Astfel, până la părăsirea magazinului, clientul este întâmpinat cu o multitudine de oferte. La intrarea în magazin sunt amplasate raioanele cu jucării. Astfel, magazinul Jumbo se va deschide la Iași mai repede decât s-a preconizat că va fi inaugurarea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`