Prima pagină » Cancan » Magaye Gueye și Laurette au planuri de căsătorie. ,,Facem cea mai frumoasă pereche din showbiz!”

Magaye Gueye și Laurette au planuri de căsătorie. ,,Facem cea mai frumoasă pereche din showbiz!”

03 feb. 2022, 10:50,
BZI.ro, în Cancan

Fotbalistul Magaye Gueye și Laurette au planuri de căsătorie și sunt mai fericiți ca oricând. Relația tumultoasă dintre cei doi a provocat controverse în lume mondenă, însă aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur. Mai mult, fotbalistul și focoasa Laurette își doresc să își întemeieze o familie, iar de curând au făcut un pas important în relația lor.

Frumoasa Laurette Attindehou a încercat să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă de dragul iubitului. Aceasta și-a încercat norocul și în afaceri, iar în prezent se bucură de succes. Iată ce sume fabuloase câștigă Laurette din propria afacere.

Magaye Gueye și Laurette vor să se căsătorească

Celebrul fotbalist Magaye Gueye și focoasa Laurette sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi își doresc să își unească destinele cât mai curând, iar focoasa mulatră a făcut deja câțiva pași importanți.

Recent, aceasta l-a dus pe fotbalist acasă la tatăl ei și se pare că Magaye Gueye și viitorul socru se înțeleg de minune. Cu toate că l-a începutul relației, cei doi au încercat să ascundă povestea lor de iubire, ulterior și-au asumat public faptul că formează un cuplu.

Dincolo de scandalurile în care a fost implicat fotbalistul și de zvonurile care puneau la îndoială relația acestora, Magaye Gueye și Laurette sunt mai hotărâți ca niciodată să formeze o familie. La rândul ei, Laurette a renunțat să mai apară în ipostaze incendiare în lumea mondenă și a încercat să fie cât mai departe de scandalurile de altădată.

Laurette a vorbit recent despre planurile de viitor pe care le are împreună cu bărbatul care i-a cucerit inima.

„Sunt cea mai fericită femeie! Iubesc și sunt iubită și facem cea mai frumoasă pereche din showbiz! Suntem doi frumoși, doi sexy, cea mai mare frumusețe, cel mai tare cuplu! (…)

Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine.

Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit. ”, a declarat Laurette.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care este răsfățată de soț este Alina Pușcaș. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață care o susține mereu. Și Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele iubitului ei, care a cerut-o în căsătorie.

De asemenea, Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, este mai fericită ca oricând și se afișează în ipostaze tandre pe Instagram alături de celebrul antrenor.

O prezență răvășitoare în mediul online este și Ioana Țiriac, fiica faimosului miliardar Ion Țiriac. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii provocatoare din vacanțele exotice, însă este rezervată în declarații când vine vorba de viața ei amoroasă.

Câți bani câștigă Laurette din propria afacere

De ceva vreme Laurette și-a deschis propria afacere și se pare că are un real succes. Aceasta deține un salon de masaj cu specific african, iar veniturile focoasei vedete s-au rotunjit considerabil.

Laurette este mândră de afacerea sa și pe viitor intenționează să deschidă al doilea salon. Aceasta a mărturisit că a avur parte și de critici, însă replicile dure din partea unora nu au făcut decât să o motiveze.

,,Aș putea să spun că m-a ajutat destul de mult expunerea, chiar dacă am și hateri, la un moment dat haterii o să îmi devină clienți, cel puțin o dată, din curiozitate. Din prima zi în care am deschis salonul, am avut clienți, nici măcar nu ne așteptam!

Având în vedere că am deschis de foarte puțin timp, adică de câteva luni, cel mai mare număr de clienți pe care l-am avut eu personal a fost de cinci ședințe de masaj pe zi, dar este foarte solicitant și nu pot eu personal să fac cinci ședințe de masaj. Din păcate, sau din fericire, nu pot face decât două sau trei ședințe pe zi! ”, a precizat aceasta.

Magaye Gueye și Laurette au planuri de viitor și vor să se căsătorească. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în lumea mondenă.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *