Prima pagină » Actualitate » Madonna își etalează noul iubit de 28 de ani! Au fost fotografiați împreună la concertul lui Billie Eilish

Madonna își etalează noul iubit de 28 de ani! Au fost fotografiați împreună la concertul lui Billie Eilish

21 oct. 2024, 17:40, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Madonna a fost văzută la concertul sold-out al lui Billie Eilish de la Madison Square Garden, alături de noul ei iubit, Akeem Morris, și de copiii ei. Un martor a declarat pentru Page Six că artista „Like A Virgin” a rămas până la finalul concertului și a stat împreună cu fanii obișnuiți.

„A stat pe tot parcursul spectacolului, făcând selfie-uri cu copiii ei în locuri obișnuite de 100 de dolari”, a spus martorul.

În vârstă de 66 de ani, Madonna și Morris, de 28 de ani, au fost văzuți și la un meci de fotbal al Chelsea FC, la Londra, în această lună.

 

 

Madonna își etalează noul iubit de 28 de ani

Madonna este intens ocupată cu scrierea scenariului pentru viitorul ei film biografic, după cum s-a raportat. Carlos Leon, fostul ei partener din anii ’90 și tatăl fiicei lor, Lourdes, deja are câteva sugestii legate de cine ar trebui să îl interpreteze în filmul despre viața lui Madonna.

„Sper că va fi ales un tânăr actor latino necunoscut din Manhattan… atâta timp cât este talentat și în formă, sunt mulțumit”, a glumit Leon.

El a adăugat că speră ca personajul său să fie reprezentat fidel stilului său din anii ’90, „cu ochelari de soare Adidas, Nike, Dickies, Arnette, Dolce & Gabbana și Jill Platner, toate branduri pe care le purtam atunci.”

În general, Leon dorește ca actorul să reflecte „reziliența și energia protectivă”, deoarece el este foarte protector față de fiica sa și de Madonna. „Familia este pe primul loc”, a declarat el.

Despre fiica lor, Lourdes, cunoscută și sub numele de „Lola”, Leon a spus: „Trebuie să angajeze o actriță puternică… Lola este o actriță extraordinară. Cred că ar fi fantastică.”

Leon, care deține un brand de wellness numit OG Daddy, va lansa și o linie de canabis împreună cu partenerul său de afaceri, Josh Tepper, mai târziu în acest an.

„Sunt foarte entuziasmat să intru în industria canabisului”, a spus el.

Momente de doliu pentru Madonna

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Joan Clare Ciccone, mama vitregă a artistei, a murit la vârsta de 81 de ani. Joan a fost căsătorită cu tatăl acesteia, Silvio Ciccone, timp de 58 de ani.

„Joan Clare Ciccone a decedat liniștit în dimineața zilei de 24 septembrie 2024, după o scurtă luptă cu un cancer foarte agresiv”, se arată într-un necrolog online. „Va fi profund regretată de familie și prieteni, ale căror vieți le-a îmbogățit cu entuziasmul, bucuria și iubirea sa.”

Madonna avea doar 8 ani când Joan s-a căsătorit cu tatăl ei în 1966. Mama biologică a cântăreței, de asemenea numită Madonna, murise cu trei ani înainte, în decembrie 1963, la vârsta de 30 de ani.

Deși necrologul menționează că Joan a avut „o familie instantanee” după ce s-a căsătorit cu Silvio Ciccone, relația dintre Madonna, în prezent în vârstă de 66 de ani, și mama ei vitregă a fost una dificilă în copilărie. În 2002, Madonna i-a spus lui Larry King că a „suferit uneori” din cauza „momentelor de haos” din copilăria sa.

„Mama mea a murit când eram foarte mică, iar acest lucru a fost dificil pentru mine”, a spus Madonna. „Sincer, nu am acceptat-o pe mama vitregă când am crescut. Privind în urmă, cred că pentru ea a fost foarte greu. Încerca… Eram foarte apropiată de tatăl meu și nu doream să accept schimbarea în viața mea.”

Într-un interviu din 2015 pentru Rolling Stone, Madonna a spus că nu a avut „un model de urmat” în copilărie, deoarece „nu a avut nicio relație” cu Joan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024