Prima pagină » International » Madonna, de nerecunoscut la 63 de ani. Vedeta a fost criticată aspru de fani pe rețelele de socializare: „E dureros să te privesc!”

Madonna, de nerecunoscut la 63 de ani. Vedeta a fost criticată aspru de fani pe rețelele de socializare: „E dureros să te privesc!”

20 iul. 2022, 19:15, 1 ,
în International

La 63 de ani, Madonna a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice și a filtrelor pe care le folosește pentru a-și edita fotografiile și video-urile publicate pe rețelele de socializare.

Madonna a stârnit îngrijorare în rândul fanilor cu ultimele video-uri publicate pe rețelele de socializare. „Regina muzicii pop” este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice, dar și a nenumăratelor filtre pe care le folosește atunci când se filmează sau își face selfie-uri.

Madonna, criticată de fani pe rețelele de socializare

Madonna este foarte activă pe rețelele de socializare și are o mulțime de fani. Pe Instagram, aceasta are peste 18,4 milioane de urmăritori, iar pe contul TikTok este urmărită de mai bine de 2 milioane de fani. Deși este foarte iubită de oameni, artista a primit o mulțime de comentarii negative după ultimele postări.

„OMG, ce s-a întâmplat cu Madonna?”, „Asta nu e Madonna cu siguranță. Eu am crescut cu ea și știu… Nu știu cine e persoana asta din imagini!”, „Te implor, nu-ți mai face nimic la față! Cu greu te recunosc! Nu ai nevoie de operații estetice!”, „E dureros să te privesc!”, „O carieră incredibilă distrusă de filtre. Oprește-te!”, „Ar trebui să ieși la pensie!”, „Mă doare să te văd cu fața asta pe care cu greu o pot recunoaște!”, „Mergi mai departe, e trist să te văd că încerci să ții pasul cu noua generație!”. Artista, comparată cu Michael Jackson Unii dintre urmăritori au comparat-o pe Madonna cu Michael Jackson. „Madonna, trebuie să începi să îți accepți vârsta. Orice ți-ai face la față te face să arăți ca Michael Jackson și nu într-un mod bun”, „Câte operații! Nu mai ești Madonna pe care o iubeam și admiram”, „Dumnezeule, ai nevoie urgentă de un manager care să se ocupe de contul tău de socializare”, „Vă rog, cineva să-i ia telefonul!”, „Ți-ai distrus fața”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii divei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Are Madonna operații estetice?

Medicul Adina Alberts avea să analizeze imaginea artistei într-o rubrică pentru revista VIVA. Specialistul a analizat intervențiile estetice ale divei, categorisindu-le în sectoare de „așa da” sau „așa nu”. Madonna are injectat botox aproape în toate zonele feței.

„Sunt multe lucruri pe care le apreciez la ea. Are o vivacitate și, mă rog, o prezență scenică de atâția zeci de ani. Am văzut-o și la concert, când a venit în România. Sunt multe lucruri pozitive, dar avem și câteva semne de întrebare sau lucruri care sunt puțin mai nelalocul lor. Ne uităm acum la chip. El are două fețe; pe chipul ei se văd două vârste. Zone de mijloc a feței arată de vreo 40 de ani, zona buzelor și sub buze, bărbie, arată de 50 și ceva de ani, iar fruntea arată de 35, iar ochii arată de 50 și ceva de ani. Deci sunt mai multe, nu doar două.

Fruntea este intens injectată cu toxină botulinică. Nu avem aspectul de frunte injectată. Este corect făcută, probabil cu consecvență la fiecare șase luni. Rezultatele sunt bune, doar că este o zonă care contrastează cu regiunea de mai jos, anume ochii, unde se văd multe riduri, pielea subțiată și lăsată. Este o zonă care ar avea nevoie de corecție. Nu înțeleg de ce nu a apelat la ajutor. I-ar trebui blefaroplastie, iar cicatricile sunt fine, se ascund ușor. Pomeții au silicon”, a spus medicul estetician Adina Alberts.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *